Etam Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Blaszka jak nieśmiertelnik,ale napis wykonany ręcznie,wykłutyczymś ostrym.napis:ME 18546Długość ok 5 cm,szerokość ok. 2,3cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 6 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Blaszka jak nieśmiertelnik,ale napis wykonany ręcznie,wykłutyczymś ostrym.napis:ME 18546Długość ok 5 cm,szerokość ok. 2,3cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 6 Kwiecień 2003 Share Napisano 6 Kwiecień 2003 inicjały + nr dwucyfrowy (?)546 to może być numer jednostki.Jeżeli znalazłeś to Lasach Oliwskich w Gdańsku, to masz szczęście - 546 pułk z 389. dywizji piechoty WH. Jeżeli gdzie indziej - pojęcia nie mam. A napisałem tylko dlatego, że skojarzyłem ten numer 546 z obroną Gdanska w 1945.pozdr,M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Etam Napisano 7 Kwiecień 2003 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Znaleziony w okolicach Mławy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Etam
Blaszka jak nieśmiertelnik,ale napis wykonany ręcznie,wykłutyczymś ostrym.
napis:
ME 18
546
Długość ok 5 cm,szerokość ok. 2,3cm.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.