panbucek Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 Chciałbym się dowiedzieć coś więcej na temat tego zegarka
panbucek Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 wiem ze za dobre strzelanie i że pochodzi z przed rewolucji pazdziernikowej
panbucek Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 czcionek ruskich nie ma ale mniej więcej tak----ANKER--23 NA KAMIENIACH-----WIERNYJ CHOD------------WIEM ŻE BYŁY TRZY WERSJE Z MOSIADZU(JA TAKI MAM) ZE SREBRA (WIDZIAŁEM I TRZYMAŁEM W ŁAPKACH ) I ZŁOTY
panbucek Napisano 16 Sierpień 2005 Autor Napisano 16 Sierpień 2005 słyszałem że tosą zadkie okazy i ponoc mająwysoka cene---zegarek jest na chodzie i nie jest uszkodzony
Boruta Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 To pewnie dodakowa carska nagroda za celność.Pozdrawiam
yasioo Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Wygląda na to że tak jak mówiłem mechanizm nieszczegolny, ale zegarek ciekawy i w dobrym stanie. Warto zatrzymać sobie, będzie ozdobą kolekcji. Yasioo yasiooxx@wp.pl
yasioo Napisano 16 Sierpień 2005 Napisano 16 Sierpień 2005 Zegarmistrzowie mi opowiadali że często takie spotykają, mechanizm pewnie cylinder, napisz jeszcze co jest napisane na kopercie tam przy miejscach na kluczyk do nakręcania. Jako pamiątka na pewno ciekawy i gdyby wpadł w moje łapki na pewno bym nikomu nie sprzedał. Stan jest niezły. Yasioo yasiooxx@wp.pl
Pytanie
panbucek
Chciałbym się dowiedzieć coś więcej na temat tego zegarka
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.