haupttman Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Napisano 12 Sierpień 2005 PROSZĘ O POMOC W IDENTYFIKACJI TAKIEJ JAKBY KLAMERKI, Z TYŁU MA COŚ W STYLU ZAPIĘCIA Z WYPROFILOWANEGO DRUTU!
jacenty2004 Napisano 12 Sierpień 2005 Napisano 12 Sierpień 2005 SS , WH albo nawet sama Ewa Braun :) ewenualnie zapytaj się jakiejś kobitki gdzie to się nosi
haupttman Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Napisano 13 Sierpień 2005 co prawda nie takiej odpowiedzi się spodziewałem, ale cóż widocznie masz rację, dzięki! Ale poczekaj bo coś tam jeszcze mam.....
haupttman Napisano 13 Sierpień 2005 Autor Napisano 13 Sierpień 2005 5 Komp.Uffz.Sch 2 znalazłem to pod Kołobrzegiem, potrafisz to rozszyfrować?
jacenty2004 Napisano 13 Sierpień 2005 Napisano 13 Sierpień 2005 Zupełnie nie znam się na rozszyfrowaniu takiego czegoś :) więc strzelam jak kulą w płot: 5 kompania szkoły podoficerskiej nr.2 :) - jest tu paru fachowców od takich rzeczy więc Ci to rozszyfrują.
Pytanie
haupttman
PROSZĘ O POMOC W IDENTYFIKACJI TAKIEJ JAKBY KLAMERKI, Z TYŁU MA COŚ W STYLU ZAPIĘCIA Z WYPROFILOWANEGO DRUTU!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.