corwin Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Odznaki są z wczorajszego wieczoru i są jeszcze nie czyszczone.Może wiecie coś na ich temat.Szczególnie chodzi mi o ten herbik.Leżal sobie spokojnie w gruncie obok gapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corwin Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Odznaki są z wczorajszego wieczoru i są jeszcze nie czyszczone.Może wiecie coś na ich temat.Szczególnie chodzi mi o ten herbik.Leżal sobie spokojnie w gruncie obok gapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 Co do herbika, to się nie wypowiem, natomiast gapa z czapki.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
corwin Posted August 12, 2005 Author Share Posted August 12, 2005 Wewnątrz gapy jest sygnatura B&N 37. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
corwin
Odznaki są z wczorajszego wieczoru i są jeszcze nie czyszczone.Może wiecie coś na ich temat.Szczególnie chodzi mi o ten herbik.Leżal sobie spokojnie w gruncie obok gapy.
3 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.