Skocz do zawartości

grupy WH i inne

aklog

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, już kiedyś wrzuciłem podobne pytanie na forum, niestety odezwali się do mnie ludzie z północy (nie mylić z wikingami ;) a ja mieszkam na Śląsku więc ciut za daleko. Mianowicie szukam grupy WH lub jakiejkolwiek innej niemieckiej, szukającej rekruta. mam zamiar zakupić mundur i zanim to zrobię i wywale kasę - dobrze wiedzieć co kupic aby się wstrzelić. Jakiś czas temu zaprosiły mnie dwie bardzo ciekawe grupy, niestety gdzie Hindenburg a gdzie Pomorze...nawet raz na jakiś czas to kawał drogi a co się z tym wiąże: CZAS i KOSZTY. Liczę na ciekawe propozycje, za które rzecz jasna z góry dziękuję.

• 1 month later...
eeeeeeeeeee
co jest niedozwolonego w podawaniu linku do strony www grupy rekonstrukcyjnej??????????????
gdzie tu komercja????????
moze jakies wytlumaczenie????
o co tu biega????
tu gorzej cenzuruja jak za okupacji (obojetnie ktorej...)
poz Fall

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 14:48 19-09-2005

Jaka komercja??? Nie chodzi o komercję!!!
Poprostu regulamin zabrania reklamowania jakichkolwiek stron internetowych, co by się na nich nie znajdowało.
Od linków jest dział linki". Wstaw tam swój i odsyłaj zainteresowanych do wyżej wymienionego działu. Proste jak drut.
Zapewniam, że nie ma w moim działniu złej woli. Zwyczjnie pilnuję przestrzegania zasad.

Polsmol:
W innych watkach linki wiszą i jest im tam dobrze i cieplutko.

A co do grup ze śląska to sam jestem zainteresowany przyłączeniem się do jakiejś. Wszystkie inne grupy zaczynają się od Warszawy na północ.

• 1 month later...
Jak co to służe pomocą techniczną,co nie co wiem ,co warto kupić a czego nie.Zakładam też grupke i założyłem swoją stronke,gdzie będą porady na temat wyposażenia i nie tylko,ale jak tu wyczytałem nie można podawać linków więc zapraszam na maila j.23@vp.pl ,to odeśle link

cholera czmeu tu sie nie da edytowac postow ;/ zapomnialem dopowiedziec ze dziala u nas tez sekcja niemiecka, choc narazie sie dopiero rozkreca, podobno 3 osoby i 2 motory :)

Walic na meila, ja odesle na strony i do stosownych osob.

Prosze to wszystko zlaczyc w calosc :)

Jeszcze raz meil lesio86@o2.pl

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie