aklog Napisano 10 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 10 Sierpień 2005 Witam, już kiedyś wrzuciłem podobne pytanie na forum, niestety odezwali się do mnie ludzie z północy (nie mylić z wikingami ;) a ja mieszkam na Śląsku więc ciut za daleko. Mianowicie szukam grupy WH lub jakiejkolwiek innej niemieckiej, szukającej rekruta. mam zamiar zakupić mundur i zanim to zrobię i wywale kasę - dobrze wiedzieć co kupic aby się wstrzelić. Jakiś czas temu zaprosiły mnie dwie bardzo ciekawe grupy, niestety gdzie Hindenburg a gdzie Pomorze...nawet raz na jakiś czas to kawał drogi a co się z tym wiąże: CZAS i KOSZTY. Liczę na ciekawe propozycje, za które rzecz jasna z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major77 Napisano 10 Sierpień 2005 Share Napisano 10 Sierpień 2005 witam tez bym sie zapisał tylko krucho u mnie z kasą na mundur tez jestem ze śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Panowie, a może zorganizujemy coś na śląsku,co? Jak coś to ja jestem również chętny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 co wy na to?ze Slaska jeden chlopak od naspoz FallPost został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 20:00 17-09-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 18 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2005 ja wciąż jestem fest zainteresowany i liczę, że coś się urodzi z tego pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 eeeeeeeeeeeco jest niedozwolonego w podawaniu linku do strony www grupy rekonstrukcyjnej??????????????gdzie tu komercja????????moze jakies wytlumaczenie????o co tu biega????tu gorzej cenzuruja jak za okupacji (obojetnie ktorej...)poz Fall Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 14:48 19-09-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Jaka komercja??? Nie chodzi o komercję!!! Poprostu regulamin zabrania reklamowania jakichkolwiek stron internetowych, co by się na nich nie znajdowało. Od linków jest dział linki". Wstaw tam swój i odsyłaj zainteresowanych do wyżej wymienionego działu. Proste jak drut. Zapewniam, że nie ma w moim działniu złej woli. Zwyczjnie pilnuję przestrzegania zasad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dnak Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Polsmol:W innych watkach linki wiszą i jest im tam dobrze i cieplutko.A co do grup ze śląska to sam jestem zainteresowany przyłączeniem się do jakiejś. Wszystkie inne grupy zaczynają się od Warszawy na północ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 może usunąć wszystkie linki z całego forum?? ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 19 Wrzesień 2005 dobra chłopaki, nie ma się co nerować, są jakieś propozycje co do stworzenia jakiejś grupy WH (dziadek byłby dumny z mojej inicjatywy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Ile razy mam pisać, że linki do podstron (!) są tolerowane jeśli stanowią uzupełnienie dyskusji??????Tak zdecydował Bocian i tego się trzymajmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major77 Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 no i jak tam z tą śląska grupą ja jestem z mikołowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek J-23 Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Jak co to służe pomocą techniczną,co nie co wiem ,co warto kupić a czego nie.Zakładam też grupke i założyłem swoją stronke,gdzie będą porady na temat wyposażenia i nie tylko,ale jak tu wyczytałem nie można podawać linków więc zapraszam na maila j.23@vp.pl ,to odeśle link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 A nie lepiej tak w szeregi WP wstapic ?:)Pozdrawiam Strz. Leszek B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Na Ślasku dziala Grupa Operacyjna Śląsk" jak cos to zapraszam, jak cos to walic, na meil, ja podam linki etc :)lesio86@o2.plPS. prosze moj post zedytowac i polaczyc z powyzszymPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMbAtAnT Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 cholera czmeu tu sie nie da edytowac postow ;/ zapomnialem dopowiedziec ze dziala u nas tez sekcja niemiecka, choc narazie sie dopiero rozkreca, podobno 3 osoby i 2 motory :)Walic na meila, ja odesle na strony i do stosownych osob.Prosze to wszystko zlaczyc w calosc :)Jeszcze raz meil lesio86@o2.plPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.