Skocz do zawartości

Reklama koncertu w Holandii

Grzebiuszka

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko idiota mógł zrobić taką reklamę A czyż to nie ostatnio holendrzy jechali do oswiecimia na wycieczkę i oburzali siię na rasistowskie uwagi polskich celników (niektórzy byli czarnego koloru) coś było w tv ze 3 tygodnie temu proponuję podesłać stronke do abasady izraela.

Jeszcze przed sekundą ten wątek był na forum głównym i w moim odczuciu powinien tam pozostać. Nawet nie wiem jak skomentować to co zobaczyłem na podanej stronce. Gdyby autor miał w rodzinie kogoś kto przeszedł przez piekło hitlerowskiego obozu nigdy by nie stworzył niczego podobnego. Bezmyślność, głupota - brak mi cywilizowanych określeń na takową reklamę. No i trzeba tak zaprotestować aby autorowi na przyszłość zrobiło się słabo na samą myśl o podobnym działaniu.Może znacie jakiś sposób, chętnie się przyłączę.
Yasioo
yasiooxx@wp.pl

• 2 weeks later...
Nie rozumiem jednego, jak możecie mieć szacunek do ( przykładowo ) pochówków niemieckich żołnierzy - przecież to tacy jak oni mordowali waszych krewnych. Bardzo dwulicowe zachowanie... czemu według was należy TO szanować? Bardzo proszę o wypowiedzi na poziomie, pisząc lecz sie" zniżacie się do poziomu dresików nastolatków biegających na tego typu dyskoteki... zero honoru...

Polacy, Niemcy, Ruscy, Alianci... wszyscy mordowali. Tylko robili to na rozkaz. Trzeba teraz uszanować ich lojalność wobec dowódcy, i ich pragnienie przeżycia - bo za złamanie rozkazu - kula w łeb. Czytałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi i powiem Ci że jestes dla mnie osobnikiem podobnym do tych co latają z kijami po ulicach, krótko ostrzyżeni, w przydużych glanach. Niestety - taką etykietę sobie wystawiłeś

Już dawno zostało powiedziane: Przebaczamy i prosimy o przebaczenie" Nie można po przeszło 60 latach ciągle żyć nienawiścią. Niestety poziom Twoich wypowiedzi Updz świadczy tylko o brakach w wykształceniu ewentualnie wychowaniu. Nie wiem jakiego jesteś wyznania ale w każdej religi na Ziemi kult zmarłych jest bardzo silny. Jeżeli prezentujesz takie stanowisko wobec pochówku wroga" to tak jak byś się cofnął do czasów, w których przeciwników się zjadało. TOTALNE ZEZWIERZĘCENIE. Naprawdę zastanów się nad tym albo przynajmniej nie zatruwaj innych swoją nienawiścią. Nie tylko Ty straciłeś bliskich podczas wojny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie