Witam! Mam dwie prośby. Pierwsza to prośba o zidentyfikowanie tej skrzynki (znalazłem ją wśród innych fantów z II WŚ w chałupie, którą na podkarpaciu odziedziczyła po dziadkach moja żona). Druga prośba jest tego typu - jeżeli możecie podrzućcie mi linki do stron na których można samemu sobie zidentyfikować różnego rodzaju skrzynki amunicyjne używane przez Wermacht. Prośba wynika z tego, że zanalazłem tam kilka różnych rodzajów skrzynek amunicyjnych zarówno metalowych jak i drewnianych a nie chcę zaśmiecać forum pytaniami o każdą po kolei. Pozdrawiam wszystkich, którym będzie się chciało ze mną gadać.
Pytanie
kat
Witam!
Mam dwie prośby.
Pierwsza to prośba o zidentyfikowanie tej skrzynki (znalazłem ją wśród innych fantów z II WŚ w chałupie, którą na podkarpaciu odziedziczyła po dziadkach moja żona).
Druga prośba jest tego typu - jeżeli możecie podrzućcie mi linki do stron na których można samemu sobie zidentyfikować różnego rodzaju skrzynki amunicyjne używane przez Wermacht. Prośba wynika z tego, że zanalazłem tam kilka różnych rodzajów skrzynek amunicyjnych zarówno metalowych jak i drewnianych a nie chcę zaśmiecać forum pytaniami o każdą po kolei.
Pozdrawiam wszystkich, którym będzie się chciało ze mną gadać.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.