Zwracamy się z prośbą do znawców tematu nieśmiertelników, o pomoc w rozszyfrowaniu jednostek, ewentualnie o skorygowanie błędów w naszym tłumaczeniu. 1 nieśmiertelnik: Kr.Bkl.A.Stettin nam wychodzi Urząd wojskowego Wyposażenia Szczecin lub Oddział Wojskowego Umundurowania Sczczecin, czy poprawnie? 2 blacha: 20./LG.NACHR.RGT.2 - 20 komp.... i tu się zamieszałem proszę o pomoc, 3 blacha : 2./1.A.E.A 269 - mi wyszło 2 pluton 1 baterii 269 oddziału Art. zapasowej. Poprawnie? 4.: FLUM.AUS B.KDO.LG.II - batalion szkolny oddziału kontroli lotów d-ctwo pułku instruktorskiego, czy dobrze? a co ozbnacza II - okręg lotniczy, czy nr pułku, kompani? może jest to błachostka, ale bardzo prosimy o pomoc w ich rozszyfrowaniu pozdr. WoNsY
Pytanie
wons
Zwracamy się z prośbą do znawców tematu nieśmiertelników, o pomoc w rozszyfrowaniu jednostek, ewentualnie o skorygowanie błędów w naszym tłumaczeniu.
1 nieśmiertelnik:
Kr.Bkl.A.Stettin nam wychodzi Urząd wojskowego Wyposażenia Szczecin lub Oddział Wojskowego Umundurowania Sczczecin, czy poprawnie?
2 blacha:
20./LG.NACHR.RGT.2 - 20 komp.... i tu się zamieszałem proszę o pomoc,
3 blacha :
2./1.A.E.A 269 - mi wyszło 2 pluton 1 baterii 269 oddziału Art. zapasowej. Poprawnie?
4.:
FLUM.AUS B.KDO.LG.II - batalion szkolny oddziału kontroli lotów d-ctwo pułku instruktorskiego, czy dobrze? a co ozbnacza II - okręg lotniczy, czy nr pułku, kompani?
może jest to błachostka, ale bardzo prosimy o pomoc w ich rozszyfrowaniu
pozdr. WoNsY
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.