Gość Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Kilka osób dzwoniło do mnie w sprawie Włodarza. Jeszcze raz więc informuję, że Włodarz został wydzierżawiony i w czerwcu startuje tam podziemna trasa turystyczna. Nowy, a właściwie pierwszy dzierżawca bardzo sympatyczny.Pozdrowienia dla wszystkichJoannaSzczegóły w mojej gazecie (wiem Bocian, że sa te względy reklamowe, więc nie napiszę w której)w najbliższy piatek.
Gość Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Komercja, bo wydzierżawiony, bo sympatyczny czy bo gazeta?Joanna
Bocian Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Bo to tak jakby Kuba Wojewódzki napisał że w jego talk-show, ale ze względu na reklamę nie powie on w którym, będzie to i to w tym i tym terminie.
Gość Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Bocian, twoje odpowiedzi są szybsze niż wiatr. Ale chyba zaczynamy zaśmiecac forum? A poza tym z Włodarzem to chyba dla wszystkich ważne, prawda? bez odbioru. PozdrowieniaJoanna
kudi Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 czescponiewaz jestes Joanno zorientowana w temacie powiedz kto wydzierzawil Wlodarza?moze znasz plany dzierzawcy w stosunku do eksploracji tego kompleksu?pozdrrobert_kudelski
Franc106 Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Witam!No plany dzierżawcy są chyba proste: skoro zainwestował kasę będzie chciał, żeby mu się ona szybko zwróciła, tzn. co się da udostępni do zwiedzania zapaleńcom. Ale o eksploracji to chyba nie może być mowy. To niebezpieczne" - można usłyszeć wielokrotnie, jeśli się pyta kompetentne osoby - nikt nie będzie brał na siebie odpowiedzialności za czyjeś poczynania pod ziemią. Ale to tylko moje zdanie, może Joanna będzie wiedzieć coś o takich planach i się podzieli swoją wiedzą... :)Pozdrawiam.
kruku Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 WitamJoanna milo ze zabralas glos w tej sprawie. Jestem pod wrazeniem :) (to chyba nie komercja) tempa dzialania dzerzawcy. Oby wiecej wiecej i jeszcze raz wiecej takich dzialan.Pozdrowieniakruku GG 566056
Gość Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Albo tak jak w Konewce - sam będzie eksplorował ;-)).Pozdrawiam
BBasia Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 zostawcie konewke w spokoju!!!!!!!!!!!!1111bo tam człowiek zrobił więcej niż naszkodził a tu niewiadomo co będzi a aktualnie jak chciał ja dalej dzierżawic to gmina zarzadała takich pieniędzy że to się nie mówi:)(:
Gość Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Podoba mi się, że odpompował tunele, dziury po odwiertach mniej. A może by tak odpompował Jeleń?Pozdrawiam
Gość Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Odpowiadam zgodnie z moją wiedzą na dzisiaj: dzierżawcą jest wałbrzyski przedsiębiorca, twórca nowego skansenu militarnego w Górach Sowich. Jak już napisałam trasę, nie wiem jednak jeszcze na jakich zasadach zamierza udostępnić już w czerwcu. Wybieram się do niego na początku przyszkłego tygodnia, więc wszystko Wam opowiem. Joanna
Hartmann Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Tym razem stanę za Joanną.Publicznie nie ujawnię dlaczego,chyba że zacznie się nagonka,ale chyba sie nie opłaci.Pozdrawiam Bociana.Leszek
Raphael Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 ok, to moze ktos podrzuci na priva tytul w/w gazety na priva bo chetnie poczytalbym o Wlodarzu :-) zdroweczko.....Raphael
Bocian Napisano 3 Kwiecień 2003 Napisano 3 Kwiecień 2003 Najedź kursorem na nicka J.L. i zobacz na dole w pasku stanu przeglądarki :)
Jasiek Napisano 4 Kwiecień 2003 Napisano 4 Kwiecień 2003 Witam, z tego co zdazyłem sie zorientowac to Włodarz ma byc przyszykowany pod katem sportów ekstremalnych, czyli jak do tej pory (pływanie pontonem, zjazd w szybie) tylko za pieniazki.Pozdrawiam Jasiek
LEWY Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 Myślę, że to bardzo dobra wiadomość i wszyscy na tym skorzystają. Poczynając od właścicieli tamtejszych lokali noclegowych i gastronomicznych, a kończąc na turystach, którzy coraz częściej zaczynają odwiedzać te tereny. Proszę pamiętać, że w Góry Sowie jeżdżą nie tylko kolesie w mundurach US Army, ale także zwykli ludzie, dla których spacer po podziemiach albo przepłynięcie się pontonem to prawie survival. To dla nich otwiera się grille, paintball, sklepiki z pamiątkami i tym podobne sprawy. Normalnie większość z nich nie zobaczyłaby Włodarza do końca życia. Teraz będą mieli okazję i wielu z nich na pewno ją wykorzysta. A że za pieniądze? Na całym świecie za takie rzeczy płaci się pieniądze. Czasami nawet warto...LEWY
Hartmann Napisano 6 Kwiecień 2003 Napisano 6 Kwiecień 2003 Lewy ma rację,jak ktoś zainwestuje,to niech patrzy żeby Mu się wróciło.Busines jak i każdy inny.Leszek
Gość Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Niby racja a jednak... Znów bedą szopiki z tym żeby dostać zezwolenie od kolesia na łażenie po całym kompleksie, not thanx, a jak jeszcze wpadnie na glopi pomysł i zainstaluje tam np. światło to już wogóle lipa. Zero klimatu...
Jasiek Napisano 15 Kwiecień 2003 Napisano 15 Kwiecień 2003 Spokojnie chłopaki, jeszcze sporo jest dzikich podziemi w naszym rejonie. Pozdrawiam Jasiek
Gość Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Fajnie w koncu bede mogl tam wejsc.Gabarytowo jestem ciut za duzy na te male przejscia.
Gość Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy w świecie?- uwaga luźna, poza protokołem. Czy w tym przypadku nie chodzi o rybunę", czy też znowu nie nadążam? Podobno widziano dzierżawcę chodzącego nocą po Włodarzu z Konewką- a może było zgoła odwrotnie? Czy dzierżawca jest jednoko sympatyczny dla wszystkich zwiedzających, czy też tylko dla wybranych? Bez jasności w temacie" nie zaryzykuję tak dalekiej wyprawy.Życzę stopy wody pod kilem we Włodarzu!
czarny Napisano 18 Kwiecień 2003 Napisano 18 Kwiecień 2003 Po wczorajszej wizycie we Włodarzu: część drzew przy wejściach powycinana, wejście nr 1 moim zdaniem sztucznie zasypane, niektóre budowle przy wejściach oczyszczone (!), wejściem czwartym można wejść na stojąco, a już zupełnym nokautem jest czołg stojący przy żabniku, jakaś bliżej nieokreslona haubica oraz inne pojazdy. Poza tym pełna tajemnica, w środku prowadzone są prace budowlane, w szybie jest rusztowanie, koło wejść strażnik i psy. Ech - skończyły sie czasy dzikiego" Włodarza...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.