Majorian Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 Oto mój najnowszy fant ze skupu złomu. Od obu wersji niemieckich skrzynek do MG różni się jaki widać kilkoma szczególami. Czyżby był to polski sprzęt? Sygnatur, przynajmniej na razie żadnych nie zauważyłem. Pozdr.
kat Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 Witam, mnie bardziej interesuje ten mały kanisterek obok skrzynki na zdjęciu pierwszym, co to jest? Mam takie dwa w swojej hacjendzie na Podkarpaciu i do tej pory nie przyszło mi do pustego mojego łba, ze to fant z II WŚ, myślałem, że dziadek trzymał w tym olej do swoich maszyn stolarskich i kupował to już po wojnie.
marek123 Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 imperorr uwarzasz ze ta twoja skrzyneczka jest polska????pozdro
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Napisano 8 Sierpień 2005 W zasadzie bez farby i bić trudno stwierdzić, czy polska, może za takową robić.Pozdrawiam
imperorr Napisano 7 Sierpień 2005 Napisano 7 Sierpień 2005 nie moja bo nie mam takiej i nie pisalem ze moja, i napisalem wyraznie ze niemiecka
Majorian Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Napisano 6 Sierpień 2005 Oto mój najnowszy fant ze skupu złomu. Od obu wersji niemieckich skrzynek do MG różni się jaki widać kilkoma szczególami. Czyżby był to polski sprzęt? Sygnatur, przynajmniej na razie żadnych nie zauważyłem. Pozdr.
imperorr Napisano 6 Sierpień 2005 Napisano 6 Sierpień 2005 wydaje mi sie ze zaczep jest w twojej urwany.
Pytanie
Majorian
Oto mój najnowszy fant ze skupu złomu. Od obu wersji niemieckich skrzynek do MG różni się jaki widać kilkoma szczególami. Czyżby był to polski sprzęt? Sygnatur, przynajmniej na razie żadnych nie zauważyłem. Pozdr.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.