maxim026 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 a tak w środeczku.............. te mydło zostało w ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 14 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2008 tak to wyglądał. reszty zdięć niestety niewolno ... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 maxim zdjecia mozna pokazac przeciez wszystko co nie wolno to wrocilo do matki ziemi.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pader Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 Witam a te muzeum to gdzie?? Można podziwiać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szelo107 Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 no no te ostatnie to chyba ze mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 brawo jestem z ciebie dumni maxim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 wyryles taki dol saperka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 15 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2008 FAGIL zawsze saperka zawsze .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Maxim, kopiesz cos nad Bugiem jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Maxim, masz PW ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 11 Luty 2010 Share Napisano 11 Luty 2010 Maxmim, dostałeś wiadomość? Bo ja na PW nic nie mam. Możesz odpowiedzieć tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 12 Luty 2010 Autor Share Napisano 12 Luty 2010 nie Mam nic. pisz jeszcze raz. a czy kpopie . mhhh.,..... :) fotek nie daje bo same kapsle wychodzą ;((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
test_m4a1 Napisano 13 Luty 2010 Share Napisano 13 Luty 2010 Jakbyś mógł napisz mi wiadomość na gg: 1954525 bo mam sprawe do Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Wątek coś przymarł to ja pochwalę krzyżem który znalazłem nad bugiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 19 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2010 jakoś sie aparat popsół. i jak widec nikt nad ta rzeczka nie łazi . łade trafienie.Kolega z jakiego rejonu??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 19 Kwiecień 2010 Share Napisano 19 Kwiecień 2010 Raz na cztery tygodnie spaceruję z kolesiem między Nurem a Grannem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad777 Napisano 20 Kwiecień 2010 Share Napisano 20 Kwiecień 2010 Cześć MaximNad rzeką teraz łazi, ale SG z nowo wzniesionej strażnicy w wiadomej miejscowości, aż gęsto ich :-(Tam, gdzie kopaliście ostatniego lata z naszym wspólnym kolegą, tą polną drogą nieopodal potrafią, co godzinę przefrunąć, nie mówiąc o monitoringu za pomocą kamer z tej niewielkiej wierzy ;-)No, ale co to za wykopki bez odrobiny adrenalinki.Do następnego spotkania w terenie, (ale już nie zimą :-).Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 20 Kwiecień 2010 Autor Share Napisano 20 Kwiecień 2010 o to widze fajno jest. ale za kika miesięcy sie spotkamy i wylecimy na jakiś kolorek . damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.