maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 zaczynam od tych zapalkików moze ktos wie co to sazaz oznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 a to są bracia lezały od siebie ponad metr . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 klamerka wyszła w okopie bardzo blisko rzeki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 pare goziczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 i jeszcze ptaszek ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 6 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2005 mapka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 hehe, z tymi zapalnikami to jak z borowikami :)PozdrawiamdygacHQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 6 Sierpień 2005 Share Napisano 6 Sierpień 2005 Dokładnie, czasem trafi się szatan;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 zostały te grzybki w ziemi są jak Trufle kazdy wazył pewnie ładnie ponad 1kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 kulka i klamerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 mam pytanie sporo latek to w ziemi było i niema korozii , chodzi mi o sam pocisk , a łoska ma takie oznaczenia,,9 49 40 HASAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 i pare monetek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 a ta kartka była u pewnej starszej pani na strychu między ksiązkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 Łuska ze Skarżyska Kamiennej przejętej przez niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Klamra austryjacka, orzełek polski, hak od plecaka niemieckiego.PozdrawiamZapalniki chyba niegroźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 Maxim026 oznaczenia na zap to albo nazwa zap albo nazwa działa do ktorego ich uzywano.fajna stronka z zapalnikami...http://spaghetti-wars.de/gal.d.kopf1.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 8 Sierpień 2005 Share Napisano 8 Sierpień 2005 witamtak ta luska to produkcja okupacyjna slyszalem ze robili je zydzi dla niemcow ...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 8 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2005 dziekuje panowie :0) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Sierpień 2005 Share Napisano 9 Sierpień 2005 MP - nie tylko Żydzi ,Polacy też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 12 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2005 dzisiaj trafiłem odznake niemiecka , miedziany krzysz i 2 miecze a w srodku 1939 a po 2 stronie swastyka . chełm niemiecki , troche lusek i 2 od flar z jakimś napisem , podam puzniej .... ale najlepsze jest to ze trafiłem na zbiorową mogiłe zołnierzy niemieckicz są w mundurach i były przy 2 nieśmiertelniki 1 z takim oznaczeniem, I K (28)2(H)s.A.37Nr.95 a drogi z takimi 2/Ers.Batt.I/213 a i mieli pełne ładownice i są w mundurach . znaczy sie kompletne jest wszystko , odkryłem te czaszki i zboku wyszla 3 po paru centymetrach wychodzą inne czaszki i kości . niewziołem nic dolek zasypałem i powiadomilem znajomego który zajmuje sie ekshumacią więc za pare dni napisze jak poszło wykopywanie niemkow i porobie fotki i puszcze jak wygląda te opozadzenie i co chlopcy mieli przy sobie jak ich zakopano .. mam prośbę o pomoc w rozszyfrowaniu tych niesmiertelników .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 16 Sierpień 2005 Share Napisano 16 Sierpień 2005 Czekam na fotki.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 17 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2005 Boruta ekshumacia odbędzie sie za jakies 10 dni , tak zostalem poinformowany , fotki wzoce jak najbardziej .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Spisz bicia z blaszek jak będziesz mógł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 17 Sierpień 2005 Share Napisano 17 Sierpień 2005 Bicia z dwóch blaszek masz 3 posty powyżej. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.