leserek Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 general , psi numerek dla mnie , co chcesz w zamian, moze byc kanister USA '45? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Emali nie naprawisz, musi tak zostać. inaczej spieprzysz piekny szyld:)) gratuluje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Ładna blaszka breslauerskiego Szarika generał. Nie będziesz miał nic naprzeciwko a wręcz przeciwnie jak wlepie zdjęcie blaszki na http://wroclaw.hydral.com.pl/ ?pozdrawiam, andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 Możesz wklejać Breslau to też moje miasto. Mieszkałem na Kozanowie 19 lat.Wraith tez ma blaszke z Wrocka jeszcze starszą. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
and_andrzej Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Dzieki:) . btw .. to park i okolice masz obskoczony ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 To monetki z ostatnich dwóch wypadów z przed tygodnia jak widać sam szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 fanty z wypadu piątkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 wypad poniedziałkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 a tu ciekawy świecznik Trzeba go doprowadzić do stanu używalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dives Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Generał , czy znalazłeś więcej takich pocisków jak na zdj. fanty 2 . Chodzi o ten pocisk z lewej. Ja znalazłem ołowiane okrągłe ( jak od moszkietu), oraz bardzo podobne do tych ze zdjęcia. Te pociski to z epoki napoleońskiej ???pozdrawiam. Dives Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 31 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witam Diwes jeżeli chodzi o ten pocisk to jest to mój drugi. Natomiast nie wiem od czego on jest i z jakiej epoki.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon07 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Cze general - co u mira? nie odzywa się. kopie ostro? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Simon.Jestem,Jestem.Kopiemy ostro a i szykujemy na nidziele wielkie ognisko,które kończy sezon wakacyjny i zarazem otwiera sezon jesienno-zimowy...Będzie mini zlocik kopaczy z Wielkopolski Wrocławia i okolic oraz z Opolszczyzny.Natomiast duży zlot kopaczy będzie 16-18 września na zamku w Ogrodzieńcu koło Zawiercia.Oczywiście zapraszam w imieniu organizatorów.Jak tam twoje druciory czy ci już zdieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Miro nakopałeś coś dzisiaj??? Pochwal się fantami:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Był taki upał,że nie zdecydowałem się jechać.Zajołem się gotowaniem obiadu hehehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Miro gotuj, gotuj. Może jeszcze na ognisko cosik zostanie, hehe.O której się spotykamy w sobotę? Ja będę wolny kolo 14.00. zależy to jeszcze od pociągu którym moja luba przyjedzie. Oj będzie się dzialo przez te dwa dni. Lepiej nie myśleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Jak będziecie gotowi to dajcie znać...A tak na marginesie,to gdzie jest generał ???? I się nie odzywa - będzie w niedziele czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 General będzie, takiej okazji chyba nie przegapi. Czy oprócz ekipy z ostatniej wyprawy ktoś jeszcze dołączy w sobotę i niedzielę?Kudłaty, czy twoja laska też bierze udział w naszym zlociku?Jak tak to moja będzie miala przynajmniej towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Bedą,będą jeszcze ludzie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 W sobote idzie na targi ślubne więc nie wiem, a na niedziele ją namawiam.W piątek wieczorem będziemy pić w okolicach dworca świebodzkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 1 Wrzesień 2005 Share Napisano 1 Wrzesień 2005 Ja nie będe pił w okolicach dworca !!!!!!Chcę pić na chacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 2 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2005 Wczoraj wyszła mi wpinka DAF (cynkowa)i trzy guziczki. Fotki wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Witaj General1006ta ułamana dłoń ze zdjęcia fanty_2" wygląda na końcówkę jadu, czyli rączki do czytania Tory.pzdrJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 5 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Jaddzia wielkie dzięki też tak przepuszczałem z żoną.Mam jeszcze pytanko z czego były wykonywane jady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 5 Wrzesień 2005 Share Napisano 5 Wrzesień 2005 Czołem, Jady były wykonywane z różnych metali w zależności od zamożności właściciela, najczęściej spotykane sa srebrne jak na fotce, fotka pożyczona" z allegro:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62781834akurat co do tego mam wątpliwości jeśli chodzi o orginalność, ale mniejsza z tym:)Generalnie zdarzają się inkrustowane różnymi kamieniami szlachetnymi, ale jest wiele reguł, które wyznaczaja jak jad może a jak nie może wyglądać, rączka z Twojego zdjęcia wygląda na ołowianą (popraw mnie jeśli nie mam racji), co oznaczałoby, że raczej nie należał do bogatego Żyda.Szkoda, że tylko kawałek Ci sie trafił, bo to bardzo fajny i rzadki fant. PozdrawiamJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.