okejos Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 skup złomu w małej wiosce w kileeckim........ jytro walimy z lawetą, cena 45 roszy za kilogram
yoony Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 calkiem duzy sklad zlomu pod warszawa (Jablonna)a paleta sie tam miedy innymi troche kawalkow panter sturga 3 jadpanzera 4 mobelwagena i pare innych :)
jotes Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Oj kolega uszczypliwy ;-) Jak zobaczyłem te zdjęcia, to pomyślałem to samo, ale dałem radę i się powstrzymałem :-))))))
okejos Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 humoru .... panowie wy fachowcy zepsuliście primaaprilisową zabawe nie ładnie fe... :))))
jotes Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 E, ja się świetnie bawię. Tą lawetą możecie podjechać, inaczej mrówki" wywiozą to dziecinnymi wózeczkami. Tylko uważajcie na jeżyny!
beaviso Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 A ja wykazuję brak poczucia humoru jeśli chodzi o rażące błędy ortograficzne ;-)))Co do armaty (i na poważnie) - parę lat temu taka akcja była w Gdańsku-Oliwie. Tam na złomowisku leżała sobie może nie tyle armata co sama lufa chyba, ale jakiś rarytasek podobno. Ja żadnych szczegółów nie pamiętam. Wiem, że wypatrzyli ją hobbyści, bo skład złomu widać z kursującej tuż obok trójmiejskej kolejki SKM.pozdr,M
Grzebiuszka Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Oj,tylko nie mrówki :D :D :D.Wesołe pozdrowienia, Krzysztof Mrówka - Grzebiuszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.