faust8 Napisano 29 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 29 Lipiec 2005 zwracam sie z prosba do szanownych kolegow o pomoc w uzyskaniu informacji w temacie sposobow troczenia do rowerow broni osobistej srodkow przeciwpanc.zdjec w tym temacie. chodzi o oddzialy niemieckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 To coś jak to - co prawda już było, ale jeszcze raz, rower w wersji przeciwpancernej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 A ile polskich masek z tyłu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Thionville, Feste Obergentringen - niestety, nie mój garaż :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 29 Lipiec 2005 Share Napisano 29 Lipiec 2005 Czy we Francji można mieć pancerfausta, czy też odrazu policja rekwiruje i saperzy wysadzają??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faust8 Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2005 czy wiadomo cos na temat powyzszego roweru: marka do kogo nalezy obecnie itp.czy to co jest przytroczone to kombinacja sobie a muza" czy tez poparta archiwum.widzialem zdjecie w oblicza historii" przectawiajace sposob troczenia talerminy i szturma.prosze wszystkich majacych info i foto w temacie o pomoc poniewaz mam zamiar zrekonstruowac pancerny rower" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 przeszukaj forum - pojawial sie juz link do strony (chyba forum) o rowerach VG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forteca Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Rower jest ponoć w stanie jakim został porzucony" :) - gdzie jest pisałem wyżej - muzeum w Feste Obergentringen, Thionville (niegdyś Diedenhoffen), Lotaryngia, Francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=128076#128094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=70557 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 No to ja mam pytanko: do czego służyła ta skrzynka (fotka obok). Czy wojskowe rowery miały elementy chromowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Kurcze pomyliłem wątki, miało być obok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabartoldi Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 w muzeum wojskowym w Dreznie jest taki rowerek p panc :-). niestety mam tylko zwykle zdjecia a nie ma skanera. moze ktos znajdzie jakis link... bo w muzeum jest cala taka diorama z gruzami i upadkiem III rzeszy no i na niej stoi to cus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabartoldi Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 Aaaa skrzynka o ile pamietam jest na granaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idiota Napisano 16 Grudzień 2005 Share Napisano 16 Grudzień 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=192255#192255To coś chyba pasuje do nazwy wątku :)sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.