cartman Napisano 26 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2005 W dyskusji na axishistoryforum pojawiła się taka prośba dharris'a o pomoc:http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?p=736804#736804Myślę, że warto mu pomóc- ku chwale polskiej rekonstrukcji historycznej ;-)))A jakieś fajne fotki warto wrzucić tutaj:http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=43636&postdays=0&postorder=asc&start=75Pozdrawiam,cartman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Tyle ze beda ceny zawyzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CK Dezerter Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Ja gosciowi probowalem pomoc ale on chce zrekonstruowac postac za $100 a tej sztuki to mu sie nawet w Polsce nie uda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Ciekawa dyskusja. Mnie jednak zainteresowalo cos innego:http://forum.axishistory.com/viewtopic.php?t=4743&postdays=0&postorder=asc&start=60Widzicie to drugie zdjecie ?? Wyglada jakby bylo wyciete z jakiejs kroniki filmowej. W 2 rzedzie jakas pochodnia. Dla mnie wyglada to na klimacik taki jak z tego niemieckiego filmiku o spadochroniarzach niemieckich wsiadajacych do Ju 52starujacych do Eben Emael. Ktos moze wie cos wiecej na temat tego zdjecia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 To nie jest przypadkiem klatka z filmu Westerplatte"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Na pewno nie Ursi - popatrz na starszego sierzanta: ma oznaczenia sprzed 1938 roku. Moj osobisty typ to pogrzeb Marszałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 1 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2005 A tak w ogóle, to czy gdzieś u nas można kupić kompletny polski mundur z września (tzn. replikę oczywiście)?Jak byłem na ostatniej Bzurze to goście, którzy nam wypożyczali mundury (hero?) mówili, że u nich za około 1000zł razem z odlewem mausera, ale nie wziąłem od nich namiarów i teraz nie wiem gdzie szukać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 1 Sierpień 2005 Share Napisano 1 Sierpień 2005 Na Hero uważaj bo mogą ci wcisnąć g.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cartman Napisano 3 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2005 Dzięki za pomoc, Polsmol :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 3 Sierpień 2005 Share Napisano 3 Sierpień 2005 Nie ma sprawy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.