imperorr Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Napisano 23 Lipiec 2005 strzykawka, znaleziona w starej szopie pradziatka, za komuny sie zawalila wiec nie wiele fantow sie ostalogaraz wynajmowal jakis lekarz ale nie wiem jaki.licze na identyfikacje od czego byla ta strzykawka
imperorr Napisano 23 Lipiec 2005 Autor Napisano 23 Lipiec 2005 strzykawka, znaleziona w starej szopie pradziatka, za komuny sie zawalila wiec nie wiele fantow sie ostalogaraz wynajmowal jakis lekarz ale nie wiem jaki.licze na identyfikacje od czego byla ta strzykawka
imperorr Napisano 28 Lipiec 2005 Autor Napisano 28 Lipiec 2005 wiesz mam mikroskop i chcialem to jakos skomletowac ale chetnie wymienie tylko powiec co bys mial na mail.mail widoczny jak najedziesz na nicka.
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2005 Napisano 23 Lipiec 2005 Spora ta strzykawka ,może jakiegoś weterynarza?
Kobieras39 Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 a jak ten mikroskop chcialbys puscic to wyslij mi fotke na maila: wrzesien0@poczta.onet.plwymienilbym sie lub cóś:)
imperorr Napisano 31 Lipiec 2005 Autor Napisano 31 Lipiec 2005 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=205125mam jeszcze dwie soczewki do niego.
Kobieras39 Napisano 31 Lipiec 2005 Napisano 31 Lipiec 2005 a co bys za niego chciał?:)?masz cos jeszcze medycznego?:)
Pytanie
imperorr
strzykawka, znaleziona w starej szopie pradziatka, za komuny sie zawalila wiec nie wiele fantow sie ostalo
garaz wynajmowal jakis lekarz ale nie wiem jaki.
licze na identyfikacje od czego byla ta strzykawka
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.