scapa flow Napisano 15 Grudzień 2005 Share Napisano 15 Grudzień 2005 chlopaki, tylko Wam pogratulowac tego skarbonosnego miejsca!Piekna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 Witam,dzięki za dobre słowo. Staramy się! :)Oto dzisiejsze fanty, jakie wyskoczyły mi spod saperki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 i rewers - widzoczne całe oryginalne mocowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 aluminiowa runa SS - samoróbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 i jeszcze jedna fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 i rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 duży płaszczowy guzik łotewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2005 i rewers. Ponadto wychodzi nam mnóstwo pfennigów i guzików WH, ale nie ma sensu robic fotek tego dziadostwa. Podejżewam,że w ciągu miesiąca wykopaliśmy tego chyba po 2 kg na głowę :)PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 17 Grudzień 2005 Share Napisano 17 Grudzień 2005 Witaj Monsun podrzuć Mi chociaż z pół kilo teg dzadowstwa.poz Darek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 Witam,a oto nasze dzisiejsze znajdy. Łotewskie odznaczenie, kompletna niebieska emalia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 rewers odzaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 Handgranate prosto po wyciągnięciu z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 w trzonku tkwił jeszcze porcelanowy koralik.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2005 i cynkowa nakrętka była również cała ... granat trafił spowrotem do ziemi, tyle że głębiej.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Grudzień 2005 Share Napisano 19 Grudzień 2005 Myślę, że nakrętke z koralikiem mogłeś wziąć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2005 Witam,@ Boruta - a napisałem,że nakrętka i koralik zostały w ziemi? Są u mnie w szufladzie :) W ziemi został korpus.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanclerz Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Witam. Czy mogliby panowie powiedzieć mi jaką funkcję pełnił ten koralik i w jakim (granacie?)był stosowany? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlaty Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 koralik słuzył do odciągnięcia sznureczka od zapalnika, stosowany był w popularnym trzonkowcu takim jak na foto powyrzej :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanclerz Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Jaki granat wiem, ale koralik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanclerz Napisano 21 Grudzień 2005 Share Napisano 21 Grudzień 2005 Dzięki kudlaty. Pytam ponieważ niedawno znalazłem taki koralik i pomyślałem sobie, że to jakis zaworek od maszyny rolniczej :-). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 23 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2005 Witaj Voucur,dzwoniliśmy i to kilkakrotnie!!!, tylko,że coś nie odbieraliście telefonów. Trzeba spotkać się na początku nowego roku. A tym czasem zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia. Czołem.PozdrawiamMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 Witam,oto nasze dzisiejsze trafienie. Wyszło parę minut po godzinie 8.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 i ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Grudzień 2005 Share Napisano 24 Grudzień 2005 Portfel? A co w środku? :)Widzę że Wam zima nie straszna!pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 24 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2005 i kolejna fotka ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.