Lokomotywa Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 zbirniki wody bardzo rzadko lokowalo sie pod ziemia ze wzgledów ekonomicznych a konieczność lokalizacji pomp w zbiorniku utrudnialo konserwację że nie wspomnę juz o izolacjach - ale zbiornik na ścieki czyli szambo jak najbardziejŻyczę sukcesów w penetracji tego szamba
Lokomotywa Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 taki sam bunkier to ja mam kolo domu ,20 lat temu wybudowano kanalizację lokalną i go odłączono . W razie jak byście chcieli go eksplorować to służe adresem i łopatami - póżniej wykorzystam zbiornk do wody deszczowej i podlewania ogródka
rozi Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Jezu ludzie ile razy trzeba mówić, ze to nie jest szambo tylko zbiornik na wode a co do jego połozenia to jest on tylko przysypany ziemią, a wy juz odrazy że to szambo uffff a co ja kiblonurek jestem :)))) pozdro
zoomer Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 Ej rozi narysowałem taką niby mapke weź pozaznaczaj mniej wiecej gdzie sa te bunkry(i ten zalany), bo ja dwa razy byłem ich szukac ale znalazłem tylko te dwa bo je od razu widać pozaznaczaj reszte jak byś mógł pójde tam i zobacze czy jest po co bawić sie w odpompowywanie tej wody
zoomer Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 a tu masz mapke pododawaj do niej punkty gdzie znajdują sie bunkry (tak mniej wiecej bo ta mapa i tak jest mało dokladna)
rozi Napisano 11 Sierpień 2005 Napisano 11 Sierpień 2005 Hej a może lepiej było by sie gdzieś spotkać i ugadać na spokojnie co i jak to moZe by jeszcze wypadł na jakieś szukanbie co?? Jakby co to dawaj na mejla: roziko@o2.pl
zoomer Napisano 15 Sierpień 2005 Napisano 15 Sierpień 2005 Narazie nie mam za wiele czasu na spotkanie żadko bywam w dębie, ale jak byś mógł zaznaczyć miejsca gie są te bunkry to poszedb bym w wolnym czasie, i zobaczył czy da sie tą wodę wypompować i czy jest wogóle po co. Jeśli okaże sie ze gra jest warta świeczki to można by wię wtedy gdzieś spotkać(ja ty, mój znajomy od wykrywacza, i inni chętni jesli by siezanleźli), i przedyskutować to, a potem zabrać cię do roboty.
zoomer Napisano 21 Sierpień 2005 Napisano 21 Sierpień 2005 no chyba ze tak to widzisz jaeśli nie chcesz za duzo osób to ok, ale jak nie wezme kumpla z wykrywaczem to on wykrywacza nie porzyczy, chyba zeby dało by sie jakoś inaczej wykrywacz załatwić, a jak nie chcesz zaznaczać miejsc zeby sie za duzo osob nie dowidziało to weź wyślij mi to na maila zoomer@wp.pl, bo w sumie to was rozumie też by mnie to denerwowało jak bym długo planował takie przedsięwziecie a tu nagle ktoś by mnie ubiegł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.