Radeg4x4 Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Witam Geo masz może maila lub nr gg bo niemam chwilowo możliwości dzwonienia :( to przesłął bym tobie moje namiary. Jak coś to mój nr gg 6221953 i mail radeg83@op.plpozdrawiam radek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 WitamPod Łobzem nie było żabojadów, szli przez Szczecinek na Białogard a zostali rozbici pod Czarną Wsią jednostka (Shajne Main). U nas został wydzielony pluton do obrony i tu został rozbity, na naszym dworcu ta jednostka ładowała się na wagony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geo Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 Witaj Waldi! W piątek wysłałem do Ciebie maila ze zdjęciami z poszukiwań czwartkowych. Nie wiem czy dotarły. Wysłałem też swój adres mailowy do Radega4x4 i do FalkenBurga. Nie wiem czy dotarły. Może gdzieś popełniam błąd przy wysyłaniu. Pozdro Geo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Witamoto herb Szczecinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Monetka dziś ujżała światło po wielu wielu latach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Klamra ciekawa bo jedna z pierwszych wypustów ale ktoś się na niej wyżył, napewno nie ja taka wypadła z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Ciekawe czy ktoś zgadnie co to takiego, napewno niemieckie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloneczny Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Jakieś słupki, może graniczne ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Słupki autostradowe?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 Oj smutniejsze ich przeznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 8 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Były to słupki oznaczające kwatery na niemieckim cmentarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 8 Czerwiec 2006 Share Napisano 8 Czerwiec 2006 Witam, jak napisałeś, że smutniejsze, to to wykapowałem. Po co one tobie?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2006 WitamJak narazie te słupki mi nie przeszkadzają, jeść pić nie trzeba dawać a uchroniłem od sproszkowania przeż gąsiennice spychacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 WitamDzisiejszy wypad w okolice bardzo ciekawe i pełne tajemnic.http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?p=1196#1196Do Admina proszę o nie likwidowanie tego linka.PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Takie malutkie że aż ciężko było znaleźć.http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?p=1208#1208PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geo Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 Mój pierwszy ,,Krzyż żelazny'' trafiony dzisiaj 17.06.06 pod Połczynem Zdrój. Trochę uszkodzony. Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Widać że uszkodzony w boju a nie łopatą, czyli że ziemia uchonorowała Ciebie jako poszukiwacza mówiąc szczeże to rarytasik nie materialny ale ambicyjny.PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 To niech ja pokarzę co ostatnio trafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 i coś takiego, awers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 I rewers.PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Painter Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Witam Geo długo masz juz rutusika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Jak to zobaczyłem to aż w dołku mnie ścisneło, ale trzeba mieć farta.http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=5120&mm=3&xb=1&vd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi550 Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2006 Witam ale się naszukałem aż znalazłem - był w takim miejscu że nawet zwierzyna tam się nie zapuszcza.Ponieważ materiał jest nie mojego autorstwa za zgodą zapraszam na poniższy link, oraz następny gdzie są aktualne zdięcia, oczywiście moje.http://www.plus-minus.imax.com.pl/Historia/Umocn-Sz/Schron-NO1.htmlhttp://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?t=94&start=30PozdrawiamWaldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radeg4x4 Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 witamGeo dzięki za paczke. PozdrawiamRadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.