Skocz do zawartości

Poszukiwacze ze Szczecinka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 239
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Szczecinek,Czarne,Borne Sulinowo i okolice to najpiękniejsze miejsce jakie można sobie wyobrazić do eksploracji poprzez potężna ilość śmietnisk poniemieckich w okolicy.Pozdrawiam
Graluluje łądnych fantów!!!!kubki z gross born są świetne tez mi sie taki maży....
Napisano
cześć mam do was małe pytanko zawsze chciałem pokopać w bornym i w sierpniu zamierzam się tam wybraci na 4-5 dni czy możecie mi zdradzić kilka miejsc w których warto pokopać słyszałem że jest kilka dużych śmietników które zna dużo osub więc myśle że nie straciće za dużo muwiąc mi o tych miejscach i tak jestem z gorzowa więc raczej zaczęsto tam nie pokopie słyszałem jeszcze o jakiś dwuch stalagach myśle że wy najlepiej znacie te tereny i będziecie mi mogli pomuc licze że jakoś mi to wmiare wytłumaczycie jak tam dojechać żeby były jakieś oczywiste miejsca w bornym może jakaś mapka w paincie acha i jeszcze mam pytanie czy jest tam jakieś w miare tanie pole namiotowe jeśli ktoś zechce mi odpowiedzieć na moje pytania to piszcie tu lub na mój imeil marecki1340@wp.pl z góry dzięki a wogle to zawsze mnie intrygowało w bornym co za koszary były piechoty,artyleri pozdro
Napisano
Wow, zdanie wielokrotnie złożone bez żadnych znaków interpunkcyjnych!!! Marecki, spróbuj to teraz przeczytać, udusisz sie w połowie zdania;-)
  • 2 weeks later...
Napisano
Wybaczcie ale poprzednia strona się nie otwiera, a ja nie mam pojęcia jak tu się usówa popsute wpisy.

Ta strona się otwiera.
http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?t=39
Napisano
Jestem ze złocieńca koło Budowa i mam pytanie czy gdzies kołomnie jest jakies stare ponioemieckie śmietnisko lub jakieś inne ciekawe miejsce
Napisano
http://www.mowiawieki.pl/dyskusja/read.php3?num=1&id=348&loc=11&thread=215&
Witaj może tu coś znajdziesz. Tak naprawde to u Was nie znam takich miejsc, jedynie mogę podać ci rady jak szukać i gdzie ale to na priwa.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie