Skocz do zawartości

giełdy,giełdy i jeszcze raz giełdy-gdzie warto być?!

mmsim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
od jakiegoś czasu odwiedzam sobie giełdy staroci w Polsce
byłem juz w Poznaniu,Wrocławiu i Bytomiu bo te giełdy mi polecono pod kątem dużej liczebności sprzedających i ciekawych stoisk
napiszcie prosze gdzie jeszcze warto sie wybrać,tylko niedawajcie linków do kalendarza kolekcjonera bo go posiadam,interesują mnie opinie ludzi bywających na giełdach.Pozdrawiam
Napisano
Witam, można podjechać do Łodzi, ceny przystępne, dużo ciekawych rzeczy. Koło w Warszawie - ceny wyczes", niektórzy sprzedają również w Łodzi za mniejsze pieniądze, to co w Wawce osiąga niebotyczne ceny w Łodzi jest za ormalne" pieniądze.
pzdr b
Napisano
Zgadzam się, że w Warszawie są wysokie ceny, ale jest bardzo dużo towaru i bardzo często można znaleźć okazyjną cenę. Pozdro
Napisano
Naprawdę warto ostatnia niedziela września gełda staroci Jelenia Góra -Plac Ratuszowy i okoliczne uliczki w ramach Września Jeleniogórskiego.Warto być i coś kupić .Kupujących dużo a sprzedajacych jescze więcej (nie tylko nasi ale i sąsiedzi).Ceny jak na każdej giełdzie w centrum drogo , a na skraju giełdy niskie .Polecam ,poleciłem pare lat temu znajomym to co roku są (bez lania wody).Zapraszam do stolicy Karkonoszy , a po udanych zakupach na wycieczke w góry(wspaniałe schroniska i nie drogie).Pozdrawiam!
Napisano
zapomniałem dodac(latka lecą ) iż poza tą giełda codzienie można coś zakupić se staroci" na naszych miejscowych bazarach abobrze" (7-16)i Flora" (7-16).Sa specialne stoiska.To już wszystko.
Napisano
...w Augustowie byłem codziennie przez 7dni i nic ciekawego nie było......tylko jakis dziadek co za podróbe kordzika HJ chciał kosmos.....jak powiedziałem że podroba" to stwierdził ze lepse" bo współczesne....wiec simon gdzie ty widziałeś starocie? (zresztą przed moim wyjazdem na urlop pytalem ci sie o giełdy)...
P.S. w Suwałkach targ duuuuuuży ale staroci tez nie za durzo...byłem 2 razy.....w dwóch miejscach.....pozdrawiam i bez urazy Bastus0

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie