mmsim Napisano 13 Lipiec 2005 Autor Napisano 13 Lipiec 2005 witamod jakiegoś czasu odwiedzam sobie giełdy staroci w Polscebyłem juz w Poznaniu,Wrocławiu i Bytomiu bo te giełdy mi polecono pod kątem dużej liczebności sprzedających i ciekawych stoisknapiszcie prosze gdzie jeszcze warto sie wybrać,tylko niedawajcie linków do kalendarza kolekcjonera bo go posiadam,interesują mnie opinie ludzi bywających na giełdach.Pozdrawiam
feeder Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Myślę, że z czystym sumieniem mogę polecić Rzeszów. Sporo sprzedających, ceny nienajgorsze (zwłaszcza pod koniec).
bulldozer Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Witam, można podjechać do Łodzi, ceny przystępne, dużo ciekawych rzeczy. Koło w Warszawie - ceny wyczes", niektórzy sprzedają również w Łodzi za mniejsze pieniądze, to co w Wawce osiąga niebotyczne ceny w Łodzi jest za ormalne" pieniądze.pzdr b
Boruta Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 O jaką giełdę w Łodzi ci chodzi - MWB?Pozdrawiam
Pit_100 Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Zgadzam się, że w Warszawie są wysokie ceny, ale jest bardzo dużo towaru i bardzo często można znaleźć okazyjną cenę. Pozdro
J23 Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 Naprawdę warto ostatnia niedziela września gełda staroci Jelenia Góra -Plac Ratuszowy i okoliczne uliczki w ramach Września Jeleniogórskiego.Warto być i coś kupić .Kupujących dużo a sprzedajacych jescze więcej (nie tylko nasi ale i sąsiedzi).Ceny jak na każdej giełdzie w centrum drogo , a na skraju giełdy niskie .Polecam ,poleciłem pare lat temu znajomym to co roku są (bez lania wody).Zapraszam do stolicy Karkonoszy , a po udanych zakupach na wycieczke w góry(wspaniałe schroniska i nie drogie).Pozdrawiam!
J23 Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 zapomniałem dodac(latka lecą ) iż poza tą giełda codzienie można coś zakupić se staroci" na naszych miejscowych bazarach abobrze" (7-16)i Flora" (7-16).Sa specialne stoiska.To już wszystko.
kolekcj Napisano 14 Lipiec 2005 Napisano 14 Lipiec 2005 30-31 lipca w Gdańsku - pierwszy weekend jarmarku dominikańskiego.
mateusz2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 dziękido kolejnych planów dopisuje Jelenią Góre,Rzeszów i Gdańsk i czekam na kolejne propozyjce
simon07 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 Xcuse me - oprócz - letnie wycieńczenie daje się we znaki....
bastus0 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 ...w Augustowie byłem codziennie przez 7dni i nic ciekawego nie było......tylko jakis dziadek co za podróbe kordzika HJ chciał kosmos.....jak powiedziałem że podroba" to stwierdził ze lepse" bo współczesne....wiec simon gdzie ty widziałeś starocie? (zresztą przed moim wyjazdem na urlop pytalem ci sie o giełdy)...P.S. w Suwałkach targ duuuuuuży ale staroci tez nie za durzo...byłem 2 razy.....w dwóch miejscach.....pozdrawiam i bez urazy Bastus0
bastus0 Napisano 15 Lipiec 2005 Napisano 15 Lipiec 2005 aha a czy są jeszcze giełdy w Krakowie pod sukiennicami"?
mmsim Napisano 15 Lipiec 2005 Autor Napisano 15 Lipiec 2005 dzieki za propozcje to jak z tym aygustowem -warto pojechąć a w krakowie coś sie dzieje???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.