heniek1977 Posted July 5, 2005 Author Share Posted July 5, 2005 Ludzie! Okolice mostu na Gostynce w Tychach. Przecież leśniczy nas w koncu wywali z tych terenów! Zasypujcie te cholerne dołki.Pozdrowienia dla prawdziwych poszukiwaczy:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
d007 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Już kiedyś pisałem o niezasypanych dołkach w okolicach Gostynki. Widocznie do niektórych nie dociera. W takim razie będziemy zgłaszać Straży Leśnej z Nadleśnictwa Kobiór takie przypadki. Czy to tak trudno zasypać po sobie dziure ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Niestety ten problem jest wszędzie :( Na początku wakacji jakaś grupa tak skopała mój" las że teraz leśniczy przegania z niego nawet grzybiarzy :) A przecież łatwiej jest zakopać niż wykopać! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxim026 Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 witam i pozdrawiam was wszystkich , na moich terenach jest KRAJOBRAZOWY PARK NADBOZANSKI i ma pare wydzielonych rejonów gdzie jest REZERWAT SCISŁY o nazwie SZWAJCARIA PODLASKA"iSZWAJCARIA NEPELSKA" dzisiaj sobie tem zajezdzam z mapol w reku i kompasem a tam w srotku rezerwatu straz parku mowi mi dzieńdobry i pyta sie mnie co ja tu z mapą robie a za mna teren tak zorany jak pole zaden dołek nie zakopany i chłopcy byli az porporowi ze złosci . więc niemomdrzy pajace są wśrod nas,_DOTYCZY TYCH CO PO SOBIE NIE ZASYPOJA DOLOW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boruta Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 A może by tak zasypywać też cudze? Choć wtedy można być posądzonym o ich wykopanie.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Ja zakopuje swoje i te pozostawione bez opieki, czasami można znaleźć coś ciekawego (ostatnio ćwiczebnego mauzerka). Pozdro (dla tych którzy zakopują) Hitboy64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sopel69 Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 niestety nie da sie zasypać wszystkich cudzych dołków trzeba by nic nie robić tylko je zasypywać a niektórę mają po 2 m głębokości! pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.