Skocz do zawartości

Znowu niezakopane dołki-Tychy

heniek1977

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ludzie! Okolice mostu na Gostynce w Tychach. Przecież leśniczy nas w koncu wywali z tych terenów! Zasypujcie te cholerne dołki.
Pozdrowienia dla prawdziwych poszukiwaczy:)
  • 1 month later...
Napisano
Już kiedyś pisałem o niezasypanych dołkach w okolicach Gostynki. Widocznie do niektórych nie dociera. W takim razie będziemy zgłaszać Straży Leśnej z Nadleśnictwa Kobiór takie przypadki.

Czy to tak trudno zasypać po sobie dziure ?
Napisano
Niestety ten problem jest wszędzie :( Na początku wakacji jakaś grupa tak skopała mój" las że teraz leśniczy przegania z niego nawet grzybiarzy :) A przecież łatwiej jest zakopać niż wykopać!
Napisano
witam i pozdrawiam was wszystkich , na moich terenach jest KRAJOBRAZOWY PARK NADBOZANSKI i ma pare wydzielonych rejonów gdzie jest REZERWAT SCISŁY o nazwie SZWAJCARIA PODLASKA"iSZWAJCARIA NEPELSKA" dzisiaj sobie tem zajezdzam z mapol w reku i kompasem a tam w srotku rezerwatu straz parku mowi mi dzieńdobry i pyta sie mnie co ja tu z mapą robie a za mna teren tak zorany jak pole zaden dołek nie zakopany i chłopcy byli az porporowi ze złosci . więc niemomdrzy pajace są wśrod nas,_DOTYCZY TYCH CO PO SOBIE NIE ZASYPOJA DOLOW
Napisano
Ja zakopuje swoje i te pozostawione bez opieki, czasami można znaleźć coś ciekawego (ostatnio ćwiczebnego mauzerka).
Pozdro (dla tych którzy zakopują) Hitboy64
Napisano
niestety nie da sie zasypać wszystkich cudzych dołków trzeba by nic nie robić tylko je zasypywać a niektórę mają po 2 m głębokości! pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie