hecer Posted July 4, 2005 Author Share Posted July 4, 2005 KOMU SIĘ PODOBAŁO,A KOMU NIE???-i dadawać fotki prosze,MOŻE NA JAKIEJŚ BĘDĘ JA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojna1939 Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 Chwała, skocz na spotkania - wrzuciłem kilka fotek.Bywaj - M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcio Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 Dzięki Wiesiek, że mi zdjecia wrzuciłes na mejla....nawet Ci sms wysłałem.....:((Pozdr.Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecer Posted July 6, 2005 Author Share Posted July 6, 2005 już sie robi-nie bądź zły bo nie miałem czasu---wiesław Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 ...a krawat miałeś ?;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeager Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 http://www.zlot.darlowo.info/photo_engine.php?gid=2&pid=94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecer Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 KAROLSAWIAK-SPADAJ-I ODWAL SIE WKOŃCU --A MOŻE CHCESZ POGADAĆ JAK PRAWDZIWY FACET???ZAPRASZAM. POKAŻ TY CO MASZ??/ POŚMIEJEMY SIE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecer Posted July 12, 2005 Author Share Posted July 12, 2005 jescze do tego jak mu tam karolsawiak czy tam jakoś---jestem na fotcy powyżej czy teraz jest ok???--a tamten mundurek opchnołem w darłowie.WIELKIE DZIĘKI DLA JEAGER-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcio Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Wiechu! daj już sobie spokój. sam wiesz, ze są ludzie i ludzie" temat był juz na forum i szkoda do niego wracać. Szkoda, ze nie spikneliśmy się w Darłowie jak była okazja....Pozdr.Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 Hecer1. Założyłeś wątek w złym dziale.2. Wersaliki oznaczają krzyk, do kogo krzyczysz?3. Daruj sobie na forum odzywki w tym stylu inaczej długo tu nie zagościsz.4. Do gadek towarzyskich jest dział towarzyskie lub chat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielcio Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Bocian, byłeś na zlocie?? Cały czas jeden koleś mnie zaczepiał i pytał się czy znam Bociana? cholera ze 20 razy i tylko mnie sie pytał, czy to jakiś tajny kod porozumiewania się czy jak? :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.