Skocz do zawartości

czy w mielcu i okloicach sa miejsca warte odwiedzenia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
czyżby Kolega z okolic? Ogólnie teren małociekawy , bierny militarnie w czasie wojny . Poza różnymi urwiłapkami bez niespodzianek . Najbliżej jest Pustków , Blizna , ew. teren Przyczółka Baranowsko - Sandomierskiego.
Napisano

:-) . Ostatnio znalazłem metalowy guzik LWP z orzełkiem . Kiedyś ładne , mosiężne łuseczki

Napisano
Mam wrażenie że wnet zabraknie na Forum pistacjowego".
Weź się chłopie za zbieranie guzików kalesoniaków. Jeszcze parę takich wykopków i będziesz pisał nogą.Przyjemnej zabawy.
Napisano
to zdjęcie właśnie z tego cmentarza . Niestety jest on rozkopywany przez ,,hieny,,. Dla bezpieczeństwa nie podawaj już innych szczegółów odnośnie jego lokalizacji .
Napisano
Stedke cie nie przesladuje tylko ostrzega.bo jak ci upier...li rączki to bedzie znowu syf w tv na cala polske.
chociaz kiedys ktos juz na forum napisal cos w stylu ci co grzebia w rozrywkach i nie mysla sie nie zaluje"
pozdrawiam i zycze lepszych fantow.
Napisano
Qrna pomyliłem się co nieco to nie były mustangi tylko P-38 które leciały ze wschodu w ramach którejś tam operacji Frantic" mysiałbym poszperać w swoich archiwaliach aby sprawdzić datę, a działo się to niedaleko lotniska - niestety nie byłem na miejscu, a relacja pochodzi od miejscowego autochtona który wspominał jak jeden dwukadłubowiec gonił drugiego po czym jak mu przypie...ił to nasz autochton spadł z roweru z wrażenia :) , niestety to nie moje rejony

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie