MaciekC Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 witamChciałbym was prosić o wycene tych zdjęć. Są one własnościa mojego kolegi i zastanawia się ile sa warte.San niestety mu ich nie wycenie.dziekiMaciej
MaciekC Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 a tu PL. Niestety nie można dojżeć czy orzełek jest w koronie czy bez. Może ktos cos powie na temat ich umunturowania. Zdjęcie niestety jest dość zniszczone.za wszelkie info dziekuje
SZUKAM. Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 sądząc po butach i broni to są to jakieś lata PRLu. Może nawet zaryzykuję stwierdzenie że okolice przełomu 60-70. Chyba, że okaże się że to coś wczesniej. Znawcą tematu nie jestem, ale ogladałem zdjęcia mojego ojca z Zegrza. Wygląda podobnie.
SZUKAM. Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 chyba mi się tylko wydawało ... jeszcze się okaże że to ci sami goście co na fotce nr 1 tylko po przemundurowaniu :)
MaciekC Napisano 28 Czerwiec 2005 Autor Napisano 28 Czerwiec 2005 hehe goscie raczej nie Ci sami :)a tu widokówka. Jakies towarzystwo a toto w środku na sokoła wygląda. Jakość skanu nijaka ze względu na ograniczenia wielkosci fotek.to na ile je wyceniacie?
marek123 Napisano 28 Czerwiec 2005 Napisano 28 Czerwiec 2005 foto nr 1 chlopaki z kompani RAD cena ile kto da :D foto nr 2 ewidentnie wojsko LWP lata 1950-60 cena jak wyzej pzdr
Pytanie
MaciekC
witam
Chciałbym was prosić o wycene tych zdjęć. Są one własnościa mojego kolegi i zastanawia się ile sa warte.
San niestety mu ich nie wycenie.
dzieki
Maciej
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.