elektrit1 Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Wiem że to forum czytaja producenci wykrywaczy,więc zgłaszam postulat-Panowie-wypozażajcie wykrywki w odstraszacze komarów!Urządzenie to niech stanowi integralną część wykrywacza.Obecnie wykrywacze są konstruowane na uP,cóż to jest napisać parę dodatkowych linijek programu,a jakie udogodnienie.
kocur Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 W sprawie odstraszania komoarów skonsultuj się z bracią wędkraską - szczególnie spece mazurscy. Oni Ci poradzą ;-)pozdrawiam - kocur !
Raned Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Na komary nie ma sposobu, niedawno mimo sporych dawek Offu, elektronicznego odstraszacza i dość grubych spodni otrzymałem dawkę ok 150 ukłuć na nogi. Tydzień swędziało i wymagało 3 opakowań środków łagodzących. Ale ładna aluminiowa klamerka HJ była tego warta.
Raned Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 A może jeszcze radyjko FM, GPS i Lo Jacka na złodzieji?
mrand Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Na komary i kleszcze zdecydowanie polecam AUTAN-ACTIV. Drogi, ale naprawdę skuteczny. Gdy niedawno wśród Biebrzańskich bagien wyszukiwałem stanowiska tzw. Obuwika (taki bardzo rzadko spotykany storczyk) miało na mnie ochotę przynajmniej 1 mln komarów, ale ja byłem porządnie spryskany właśnie Autanem i w przeciągu kilku godzin w ekstremalnych warunkach, liczba ukąszeń wyniosła 0 (zero)! PozdrawiamMrand
Dundee Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 2 browary na godzine + 6-8 fajek (najlepiej dzialaja mentolowe) i nie ma bata :)))pozdro 4 all
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.