Skocz do zawartości

Wniosek racjonalizatorski

elektrit1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Wiem że to forum czytaja producenci wykrywaczy,więc zgłaszam postulat-Panowie-wypozażajcie wykrywki w odstraszacze komarów!Urządzenie to niech stanowi integralną część wykrywacza.Obecnie wykrywacze są konstruowane na uP,cóż to jest napisać parę dodatkowych linijek programu,a jakie udogodnienie.
Napisano
W sprawie odstraszania komoarów skonsultuj się z bracią wędkraską - szczególnie spece mazurscy. Oni Ci poradzą ;-)

pozdrawiam - kocur !
Napisano
Na komary nie ma sposobu, niedawno mimo sporych dawek Offu, elektronicznego odstraszacza i dość grubych spodni otrzymałem dawkę ok 150 ukłuć na nogi. Tydzień swędziało i wymagało 3 opakowań środków łagodzących. Ale ładna aluminiowa klamerka HJ była tego warta.
Napisano
Na komary i kleszcze zdecydowanie polecam AUTAN-ACTIV. Drogi, ale naprawdę skuteczny. Gdy niedawno wśród Biebrzańskich bagien wyszukiwałem stanowiska tzw. Obuwika (taki bardzo rzadko spotykany storczyk) miało na mnie ochotę przynajmniej 1 mln komarów, ale ja byłem porządnie spryskany właśnie Autanem i w przeciągu kilku godzin w ekstremalnych warunkach, liczba ukąszeń wyniosła 0 (zero)! Pozdrawiam
Mrand

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie