Skocz do zawartości

NIE DO WIARY Stojak w TVN

nww

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Napisze w skrócie hi hi hi bo nie oglądałem.napewno były duchy lub niemieckie skarby ukryte przed obcymi i pilnowane przez tajnych agentów skupu burakó(w sumie nie wiem co gorsze te skarby czy ci agenci).no i pewnie na koniec odkryto jakiś nabój do mauzera który dziwnie sie kojarzył z Wunderwaffe.
No jeżeli ujawniłem scenariusz nastepnego odcinka to chciałbym przeprosić realizatoró.
Pozdrawiam
Napisano
jak chodzili sobie po tych sztolniach to chyba używali lasek prochowych" do przyświecania sobie. psyttt, tylko niech to pozostanie między nami, bo jak się władza dowie to...
Napisano
A wiec tak mialem wolny wieczor wiec po raz 5 ogladalem ten odcinek a byl on ... o kompleksie Concordia o kolorowych jeziorkach o ezydentach" i ogolnie o skarbie ktory tam na pewno ale to na pewno jest ukryty w kolorywch jeziorach. Niestety tym razem nie dotrwalem do konca programu... zaczalem ogladac jakis film 4 wojna" czy jakos tak.
Napisano
to tajni informatorzy donoszą do centrali. ale najlepsi są pracownicy którzy na bieżąco, w trakcie (nagrywanego)programu podają prowadzącemu najświeższe dane na kartkach papieru. to tak strasznie trzyma w napięciu. ;-) czego się znie zrobi dla udramatyzowania programu
Napisano
Ale ta gadka o pracownikach jest o wiele lepsza gdy poraz 5 ogladasz ten sam odcinek na prawde jestem pełen podziwu dla nich ze przez tyle lat ciagle tam czekaja na ten twoj telefon.
Napisano
Witam. Bo czy się leży czy stoji to się jednakowo należy a zanadgodziny i tak bedziecie płacić. A wogle to jest program dla widzów o bardzo bardzo mocnych nerwach taka otpustowa tania Polska wersja z archiwum X. Pozdrawiam.
Napisano
Witam.Niestety nie widziełem wczorajszego programu,ale czytając Wasze posty odnoszę dziwne wrażenie,że znowu znaleziono w starej sztolni pogjęta MG-tkę",która ku ogólnemu zadowoleniu (choc znaleziona na zrzutowisku w podwrocławskich Maślicach)znowu była najciekawszym fanciorem programu...
Ale oczywiscie moge się mylić no nie???
Pozdrawiam.
Napisano
Witam ponownie.Więc kojarzę dobrze...czyli maszyna do pisania też była???
A odnośnie MG-tki,to było kiedyś w Odkrywcy" o zrzutowisku w Maślicach,i Pan Wojtek Wiózł piękne fancioszki na taczce,i w tym właśnie artykule pierwszy raz poznałem NASZĄ MG-tkę.
P.S.Swoją drogą ciekawe,czy za każdą emisję są środki na następne wyprawy"?
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie