milbas Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 Witam Prosze o identyfikację odznaki - domyślam się jedynie że radziecka :-). Niestety wcieło mi gdzieś linijkę, więc wymiary w dużym przybliżeniu :-) - 3 x 2 cm. (może 3,5 na 2,5 ??). Czekam na wasze cenne uwagi.
milbas Napisano 26 Czerwiec 2005 Autor Napisano 26 Czerwiec 2005 I drugi fant - pierścionek. Niestety na pierwszy rzut oka wygląda odpustowo, ale stwierdziłem, że go wrzucę na forum, a nuż ... Pierścień jak widać czaszka, liście dębu, obrączkę stanowią trzy połączone kości. Metal z którego wykonano pierścionek biały - pozłacany. Proszę o potwierdzenie odpust czy nie :-) Pozdrawiam.MILBAS
milbas Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Napisano 1 Lipiec 2005 Witam. Dziękuję za odpowiedzi, sory za długą przerwę, ale miałem drobny wypadek. general1006 - mój sygnecik został znaleziony około 20-30 km. na północny wschód od radomia, na tzw. pośredniej linii obrony (pomiędzy frontem na wiśle a RAdomiem).PozdrawiamMilbas
k-szela Napisano 26 Czerwiec 2005 Napisano 26 Czerwiec 2005 Tu jest chyba taki sam generała:)))http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=110385#110386 Tak więc mogę powiedzieć że to jakiś kantynowy produkt masowy dla wojaków z ss...
maxikasek Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Ta radziecka to chyba federacji sportowej skoków lub innych zawodów hippicznych.
general1006 Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Mój jest srebrny próba 800 i twój prawdopodobnie też.Na pewno nie jest to żaden odpust.Mam pytanko gdzie został znaleziony sygnecik?pozdr. general1006
Pytanie
milbas
Witam Prosze o identyfikację odznaki - domyślam się jedynie że radziecka :-). Niestety wcieło mi gdzieś linijkę, więc wymiary w dużym przybliżeniu :-) - 3 x 2 cm. (może 3,5 na 2,5 ??). Czekam na wasze cenne uwagi.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.