Irys Napisano 13 Marzec 2003 Autor Share Napisano 13 Marzec 2003 Czy ktoś ma ten wykrywacz ? Jak się on spisuje w terenie ??Oto stronka www.mirakl.republika.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiers Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 Przybyło nam nowych polskich producentów, konkurencja pewnie będzie miała wpływ na jakość sprzętu.Szkoda tylko że na testy użytkowników trzeba będzie trochę poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 To jest reklama czy zapytanie?? Temat sugeruje reklamę a to jest niewskazane na forum. Dobry wykrywacz sam sie rozreklamuje wśród ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbi Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 Bocian cos ty taki wyczulony??? Myslalem ze to forum jest dla ludzi... sadzisz ze lepiej poczekac pol roku i dowiedziec sie o takim detektorze przypadkiem na ulicy? nie rozumiem. reklama moim zdaniem brzmi inaczej... kazdy odnosnik do jakiejs strony to Twoim zdaniem kryptoreklama??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irys Napisano 13 Marzec 2003 Autor Share Napisano 13 Marzec 2003 To jest oczywiście zapytanie , żadna reklama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 Może sie mylę ,ale coś mi to przypomina wyroby armanda".Może jakiś klon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 Jeśli jakość wyrobów tej firmy jest proporcjonalna do jakości wykonania ich strony www to... Ale przecież nie szata zdobi poszukiwacza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 14 Marzec 2003 Share Napisano 14 Marzec 2003 dziwne ma zasięgi ale poczekamy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Marzec 2003 Share Napisano 17 Marzec 2003 Rozmawiałem z producentem telefonicznie i choć jestem owy" i szukam sprzętu dla siebie wzbudził we mnie zaufanie. Chciałbym od Nich kupić Mirakl 38CX... tylko kasy brak :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.