Gość Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Ludzie nie piszcie głupot bo was powywalam nie znam się na zartach.I siedzę dzień i noc przy kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Proponuję robić testy na inteligencję (lub jakieś inne) i wymóg posiadania stopnia naukowego lub rekomendacje z grup poszukiwawczych przed zarejestrowaniem uzytkownika i rozdzielic forum na dwie czesci- dla zarejestrowanych i resztę. Potem należałoby wprowadzić opłaty za możliwość przeglądania forum.Dzieki temu administrator będzie miał mniej pracy (albo w ogóle).;-)Podpis: X X X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Witam!!!Panie Ja i to byl blad :DZ powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Jeszcze jeden idiota - Ja............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Panowie - spokojnie. Dajecie się podpuszczać. Przecież ten wątek nie został założony przez zalogowanego Bociana tylko przez Bocian. (kropka za nikiem). Bocian jaki jest taki jest ale takich głupot nie pisze, a ten wątek wyleci jak tylko Bocian (prawdziwy) go zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Powinno zostawić się ten wątek niech będzie dwuch pilnujących jestem za czasami bocian przesadza a co dwie głowy to nie jedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Ludzie nie podszywajcie się pod Bociana.Bo czas tylko zajmujecie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 No cóż, prawdziwy Bocian się pojawił i się zdziwił. Komuś się nudzi albo mnie nie lubi. Jego wola. Osobiście nigdy nie dodaje postów jako niezalogowany. A w ten sposób to można do każdego loginu dodać kropkę, myślnik, inne znaki i podszyć" się pod inną osobę.Do tego zrobił to osobnik którego ścigam i kasuję od pewnego czasu za bluzganie na forum. Jest na tyle głupi że nadaje to z SDI. :) z Białegostoku. Jak uzbiera się dosyc materiału to wyślemy to do jego abuse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 Acha zapomniałbym w tym wątku niejaki lolo to ten sam gamoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 12 Marzec 2003 Share Napisano 12 Marzec 2003 cóż, potwierdz się to co napisałem wyżej.......Nie tylko idiota, ale do tego kretyn.przykre....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 niestety głupota z niewiedzą i naiwnością chadzają grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Marzec 2003 Share Napisano 13 Marzec 2003 ...i z dysortografią (dwuch")(to nie jest kij w mrowisko - proszę nie rozwijać tematu ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.