kiler p Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2005 Czy któryś z Kolegów mógłby zamieścić fotkę szczegółów paska do MP40 (klamerka, zapiecia) oraz podać długość całkowitą i szerokość tego przedmiotu ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumburak Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Przy okazji pojawienia się postu o MP40 (a konkretnie o pasku) chciałem zapytać czy zauważyliście że na allegro nie ma już pistoletów maszynowych MP40 z plastiku ASG? Napiszcie dlaczego ich nie ma i czy jeszcze będzie można je kupić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robGD Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 Właśnie się skończyła partia z gorącego tira".Teraz już dostaniesz za 65zł od szybszych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 Witam.Posiadam replikę paska do MP 40.Nie jestem w stanie zrobić fotki i jej zamieścić bo nie posiadam cyfrówki.Mogę podać jedynie jego wymiary.Długość-118cm,szerokość-2,3cm,grubość-0,3cm.Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 24 Czerwiec 2005 Share Napisano 24 Czerwiec 2005 To samo co mauser ino z grzybkiem zamiast żabki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 25 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Niestety nie posiadam paska do Mausera :(. Daloby sie moze jednak zobaczyc fotki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 25 Czerwiec 2005 Share Napisano 25 Czerwiec 2005 Paski są na allegro. Mozna pogrzebać i zerknąć na zdjęcia. Były w dziale częsći broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 1 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2005 Jeśli to komuś w czymś pomoże, to bardzo dobre zdjęcia paska są na stronie Whotfora.http://wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/mp40.htmPost został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 17:32 01-07-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norton Napisano 12 Luty 2007 Share Napisano 12 Luty 2007 Pzetrząsając sieć nakęłem się na różne paski do MP40. Czy oryginalny miał wyłoczoną gapę? CZy były też bez gapy? Czy były jeszcze jakieś napisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.