kocur Napisano 14 Czerwiec 2005 Autor Napisano 14 Czerwiec 2005 Swoje pytanie kieruje do specow od tej gry... Chodzi o mosty. W wiekszosci misji jednym z zadan jest zdobycie obiektu polozonego za rzeka. W momencie gdy na ten most wjezdza od strony przeciwnika jakis sprzet ( np czolg lub ciezarowka - czasem pojedynczy zolnierze) dostaje strzal od mojej przyczajonej po drugiej stronie baterii ppanc. i plonie ale pozostaje tam do konca gry ani myslac sie ruszyc stamtad ( zniknac). Nic nie pomaga, probowalem ostrzeliwac i niszczyc most, potem go odbudowywalem ale w dalszym ciagu np. zwloki zolnierza blokowaly przejazd dla sprzetu ciezkiego. Szlag mnie juz trafia !! Ciezarowek ani wrakow czolgow nijak nie mozna przesunac ani usunac ...Co jest ? macie jakis sposob ? pozdrawiam - kocur !
YARD Napisano 15 Czerwiec 2005 Napisano 15 Czerwiec 2005 Witam.U mnie wrak znika po paru minutach ,nie miałem przypadku by został do końca gry. [?]pzdr YARD
kocur Napisano 19 Czerwiec 2005 Autor Napisano 19 Czerwiec 2005 Witam !Napisałem do CDV ( wydawca) i Sympatyczny Ziutek z helpdesku odpowiedział, że powinnien znikać po minucie. U mnie nie znika niestety. Penwnie muszę przeinstalować grę ....Czy wie ktoś kiedy w Polsce pojawi się Blitzkrieg II ?dzięki - kocur !
Priester Napisano 19 Czerwiec 2005 Napisano 19 Czerwiec 2005 To typowy wredny bląd,w grze...mi sie często blokują czołgi...np w uliczkach...re install.....powinien pomóc...ale czasem podczas instalacji,wywali jakąś istrukjcje(element kodu)...i..............
kocur Napisano 20 Czerwiec 2005 Autor Napisano 20 Czerwiec 2005 Dzięki Priest !Jeszcze trochę potrenuję i wyzywam Cię na pojedynek ! Moje pancerne zagony zrobią miazgę z każdego przeciwnika ....Tylko musze troche potrenować .... ;-)pozdrawiam - kocur !
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.