Skocz do zawartości

Do Zeliga

luger

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dziękuje za przesympatyczne spotkanie choć krótkie (niestety takie były uwarunkowania) ale w miarę intensywne. Prawdziwą przyjemnością dla mnie było poznać osobiście tak pozytywnie zakręconego pasjonata. Oby jak najwięcej kontaktów z takimi bezinteresownymi ludźmi jak Ty. Mimo chwilowych zawirowań mam nadzieję, że pozostaniemy w trwałym kontakcie.
Serdecznie pozdrawiam
Luger
Napisano
A ja jestm ciężko rozczarowany - wysyłałem pare maili i zostałem przez Zeliga zlekceważony. Stary - odezwij sie na mój mail kocurro20@o2.pl mamy interes do ubicia ! ;-)

pozdrawiam - kocur !
Napisano
Ha! Luger! Jak miło. Dzięki... :) i vice-versa - to było wysokogatunkowe spotkanie! Tak jak Ci wspominałem - pewien niedosyt pozostał - ale z pewnością jeszcze utniemy sobie dłuższą pogawędkę przed Twoim Wielkim Odlotem"..
A poza tem, skoro jest nas już dwóch pozytywnie skręconych, to może by to wykorzystać i z miejsca założyć stowarzyszenie/organizację itd. Znowu rozpoczął się na nie sezon.. :) Tyle, że ja wymyśliłem powalającą nazwę. Z taką nazwą wszystkie drzwi/podziemia/tajemnice w tym kraju staną przed nami otworem...

Kocur > Pisałeś na chello? To nie ja Cię olałem jeno moja skrzynka, która pod tym adresem już dawno nie istnieje... W te pędy się z Tobą kontratakuję.

pozdrawiam wszystkich - Chujkow (Wasilij), Gównodowożący

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie