michalczewski Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Napisano 5 Czerwiec 2005 Ma ktos 300 000 E ??? http://www.milweb.net/webverts/13169/
Andrzej18 Napisano 5 Czerwiec 2005 Napisano 5 Czerwiec 2005 Osobiście nie mam , ale możemy się zgłosić do pana Kulczyka może nam kupi w końcu to mecenas kultury:)
woytas Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 moze cos utargujemy wiec te 300 paczek wcale nie jest do konca pewne...
sten Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Czy moze wie ktos z was do kogo nalezy ta pantera na fotce??
Arado Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 Panowie ! Pantera już poszła (do Austrii) i nie za 300 tylko za 30 tyś.$. Nie była w Polsce tylko na Ukrainie a pośrednik który umieścił ofertę został wymanewrowany. Dla informacji podam że są jeszcze w tym samym miejscu 4 inne Pantery.
Fall Napisano 6 Czerwiec 2005 Napisano 6 Czerwiec 2005 za ta cene, to bym ja takze lyknal!jak masz namiar na 3 pozostale, to biore!poz Fall
dect Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Arado - na pewno ta? To ogloszenie lezakuje w necie juz chyba ze 2 lata i z tego co sobie przypominam to na poczatku wolali za nia 500k ojro. Te pozostale 4 tez na Ukrainie? W jakim stanie? Bo rozumiem, ze nie pod gleba tylko stoja juz u kogos w szopie i czekaja na kupcow?A skad jest panthera z kolekcji Littlefielda (USA)? Skonczyl juz ja odnawiac?Pozdrawiam
jotes Napisano 7 Czerwiec 2005 Napisano 7 Czerwiec 2005 Pantera Littlefielda jest z Polski, z Czarnej Nidy. Przeszmuglowana na Zachód. Jeszcze nie skończona.Pzdr,jotes
dect Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Jak juz tak ostatnio czolgi obrodzily to dorzuce najnowsze foty z renowacji u Littlefieldahttp://www.toadmanstankpictures.com/panther_3.htm
acer Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 No sama ta Pantera to nie uciekła na zachód....Winnych nie ma......
d.jack Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Szkoda, że te zabawki" są takie drogie!!! Sam byk sobie kupił takie cudeńko i cieszył się z niego jak małe dziecko :)Pozdro d.jack
tadek80 Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 no to na ukrainie mamy pierwszy w europie autoryzowany salon czołgów ... Panthery szyte na miarę, kabrio, z full wyposażeniem ... jednego im zazdroszę brakiem złomiarzy
dect Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Pewnie pare osob sie wkurzy jak to napisze, ale co tam... Podpuscilo mnie to co napisal d.jack o drozyznie i cieszeniu sie - dobrze, ze ta Panthera pojechala na zachod, szkoda tylko, ze az za ocean. Gdyby zostala w kraju to co? Kto ma fundusze na TAKI remont jaki zrobil Littlefield? Samo kupno tego wraka to byl najmniejszy z wydatkow - jazda zaczyna sie pozniej, po rozebraniu go do najmniejszej sruby i zlozeniu do stanu a chodzie" przy braku duzej ilosci najwaznejszych czesci, ktore trzeba znalezc i dokupic badz dorobic (tak jak w duzej czesci kadlub i cala nowa wieze (sic!) )Wiem, ze to niemile, ze pojechala, ale przynajmniej nie zgnije u nas.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.