Skocz do zawartości

Pantera tanio ;)

michalczewski

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Panowie ! Pantera już poszła (do Austrii) i nie za 300 tylko za 30 tyś.$. Nie była w Polsce tylko na Ukrainie a pośrednik który umieścił ofertę został wymanewrowany. Dla informacji podam że są jeszcze w tym samym miejscu 4 inne Pantery.
Napisano
Arado - na pewno ta? To ogloszenie lezakuje w necie juz chyba ze 2 lata i z tego co sobie przypominam to na poczatku wolali za nia 500k ojro.

Te pozostale 4 tez na Ukrainie? W jakim stanie? Bo rozumiem, ze nie pod gleba tylko stoja juz u kogos w szopie i czekaja na kupcow?

A skad jest panthera z kolekcji Littlefielda (USA)? Skonczyl juz ja odnawiac?

Pozdrawiam
  • 11 months later...
Napisano
Jak juz tak ostatnio czolgi obrodzily to dorzuce najnowsze foty z renowacji u Littlefielda

http://www.toadmanstankpictures.com/panther_3.htm
Napisano
Szkoda, że te zabawki" są takie drogie!!! Sam byk sobie kupił takie cudeńko i cieszył się z niego jak małe dziecko :)
Pozdro d.jack
Napisano
no to na ukrainie mamy pierwszy w europie autoryzowany salon czołgów ... Panthery szyte na miarę, kabrio, z full wyposażeniem ... jednego im zazdroszę brakiem złomiarzy
Napisano
Pewnie pare osob sie wkurzy jak to napisze, ale co tam...

Podpuscilo mnie to co napisal d.jack o drozyznie i cieszeniu sie - dobrze, ze ta Panthera pojechala na zachod, szkoda tylko, ze az za ocean. Gdyby zostala w kraju to co? Kto ma fundusze na TAKI remont jaki zrobil Littlefield? Samo kupno tego wraka to byl najmniejszy z wydatkow - jazda zaczyna sie pozniej, po rozebraniu go do najmniejszej sruby i zlozeniu do stanu a chodzie" przy braku duzej ilosci najwaznejszych czesci, ktore trzeba znalezc i dokupic badz dorobic (tak jak w duzej czesci kadlub i cala nowa wieze (sic!) )

Wiem, ze to niemile, ze pojechala, ale przynajmniej nie zgnije u nas.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie