sskaktus Napisano 1 Czerwiec 2005 Autor Napisano 1 Czerwiec 2005 Witamwczoraj trafił mi sie taki oto guziczek prosze o pomoc w identyfikacjipozdrawiamKaktus
obert8 Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 w latach 70 takie ala monety mozna bylo kupic w sklepach z guzikami
sskaktus Napisano 9 Czerwiec 2005 Autor Napisano 9 Czerwiec 2005 i co żadnych konkretnych pomysłow ??
yasioo Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Mam taki guzik ale dwuczęściowy, ten orzeł jest wewnątrz, na zewnątrz miedziane falbanki, a orzeł jakby srebrny. Mój guzik znaleziony w czasie rozbiórki pożydowskiego domu przez firmę budowlaną. Raczej dawniejszy więc. Szkoda że nie mam cyfrówki. Yasioo yasiooxx@wp.pl
teach1 Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 Taki sam gość sprzedaje na allegro za 100zł ,też nie potrafi go zidentyfikować .Ma może ktoś jakiś pomysł jak coś dowiedzieć się o tym guziczku
Boruta Napisano 9 Sierpień 2005 Napisano 9 Sierpień 2005 To jest guzik udający guzik wykonany z monety.Pozdrawiam
teach1 Napisano 10 Sierpień 2005 Napisano 10 Sierpień 2005 Czyli monety przerabiali na guziki???? Spotkałem już kilka takich guzików.
Pytanie
sskaktus
Witam
wczoraj trafił mi sie taki oto guziczek prosze o pomoc w identyfikacji
pozdrawiam
Kaktus
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.