Skocz do zawartości
  • 0

Coz to za luska?

Nikos

Pytanie

Napisano

Chcialbym sie dowiedziec co to jest za luska? i od jakiej broni ona jest? poniewaz przeszedlem dzis kawaleczek lasu niedaleko mojego domu i natknolem sie na nia wiec chcialbym sie dowiedziec coz to?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak widac nieposiada ona zadnych napisow a z przodu byla jakby rozerwana wiec pewnie wybuchla gdy kiedys las sie palil bo innego wytlumaczenia niema jak ktos bedzie mogl pomoc to bardzo prosze i zgury dzieki za wszelkie informacje
Pozdrawiam
Nikos

Napisano
Bardzo słabe zdjęcie. Daj opis i rysunek jakie sa bicia na denku. Opisz ja jeszcze. Długość, kaliber, jaka kryza.

Pzdr AK77
Napisano
na tej lusce nic niepisze sa tylko dziurki :/ wiec nieda sie odzytac :( ma tylko dlugosc okolo 4.3cm i szerokosc 1cm wiec niemam pojecia co to moze byc?
Napisano
Nikos, nie pisz ze nikt tu sie nie zna na luskach bo wkurzysz co niektorych, bo spece sa. Nie dales ani sensownego zdjecia ani opisu i co? Bicia jakies powinny byc. Na moj gust to pewnie jest slepak od AK.
Napisano
wiem ze powinny byc bicia ale ich niema :( to stara jakas luska jak niewiem niedosc tego to wybuchla przy lesnym pozaze bo miala tak pszod rozwalony a wogule to naprawde niema bic sa tylko wszedzie dziury po kamyszkasz i nic wiecej podalem wymiary dlugos raz grubosc tej luski nic wiecej niewiem co mozna podac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie