Chart Napisano 21 Maj 2005 Autor Napisano 21 Maj 2005 Witam,czy ktos z Was ma moze dobre zdjecie, rysunek orla ktory malowany byl zolta farba na helmach brytyjskich II-go korpusu we wloszech?dziekiAndrzej
Ricardo68 Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 Drogi kolego, według posiadanej przeze mnie wiedzy i po przejrzeniu wielu fotek w materiałach posiadanych, pokusze się o opinię, że w II Korpusie , szczególnie w okresie kampanii wloskiej rzadko malowano orła na hełmach w ogole, a jeśli już w ogóle to żółtą farbą (wcześniej białą)i był to orzeł w wersji jak na załączonym zdjęciu, gdybyś jednak chciał to mogę posłużyć szablonem rysunku orła malowanego np. na hełamch żołnierzy 1 SBS (w wersji bardzo ażurowej, że się tak wyrażę, ale w tej sprawie kontakt na emila proszę. pozdrawiam i mam nadzieje ze Ci pomogłem
Ricardo68 Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 z gapiostwa nie zaladowalem fotki, sorki juz sie poprawiam,
Chart Napisano 24 Maj 2005 Autor Napisano 24 Maj 2005 Witam, wielkie dzieki za pomoc - szablon bylby wspanialy, jesli mozesz go zeskanowac i wyslac..podsylam jedyne zdjecie jakie mam - nie jest za wurazneAndrzej
Ricardo68 Napisano 26 Maj 2005 Napisano 26 Maj 2005 no cóż przyznam, że w moim posiadaniu znajduje sie właśnie szablon takiego orła, więc chętnie udostępniam, voila
Gwarant Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 Czołem!Czy ja również mogę prosić o wysłanie mi tego szablonu.Mój e-mail:qzwxas@o2.plRicardo68 i Clifter czy te hełmy są z waszych kolekcji?Clifter czy możesz zrobić zdjęcie orzełka bez siatki na hełmie?Grzesiek
Ricardo68 Napisano 8 Czerwiec 2005 Napisano 8 Czerwiec 2005 to jest fota mojego hełmu bez siatki, jak sobie zyczyl kolega
Alexxg Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Czy również mogę prosić o podesłanie szablonu?alexglogowski@wp.pl
pattern1937 Napisano 27 Lipiec 2007 Napisano 27 Lipiec 2007 Bardzo Cię proszę o podesłanie takowego szablonu na: musiex@o2.pl lub pzl11@interia.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.