Chart Napisano 21 Maj 2005 Autor Share Napisano 21 Maj 2005 Witam,czy ktos z Was ma moze dobre zdjecie, rysunek orla ktory malowany byl zolta farba na helmach brytyjskich II-go korpusu we wloszech?dziekiAndrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 Drogi kolego, według posiadanej przeze mnie wiedzy i po przejrzeniu wielu fotek w materiałach posiadanych, pokusze się o opinię, że w II Korpusie , szczególnie w okresie kampanii wloskiej rzadko malowano orła na hełmach w ogole, a jeśli już w ogóle to żółtą farbą (wcześniej białą)i był to orzeł w wersji jak na załączonym zdjęciu, gdybyś jednak chciał to mogę posłużyć szablonem rysunku orła malowanego np. na hełamch żołnierzy 1 SBS (w wersji bardzo ażurowej, że się tak wyrażę, ale w tej sprawie kontakt na emila proszę. pozdrawiam i mam nadzieje ze Ci pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 z gapiostwa nie zaladowalem fotki, sorki juz sie poprawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chart Napisano 24 Maj 2005 Autor Share Napisano 24 Maj 2005 Witam, wielkie dzieki za pomoc - szablon bylby wspanialy, jesli mozesz go zeskanowac i wyslac..podsylam jedyne zdjecie jakie mam - nie jest za wurazneAndrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 no cóż przyznam, że w moim posiadaniu znajduje sie właśnie szablon takiego orła, więc chętnie udostępniam, voila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 26 Maj 2005 Share Napisano 26 Maj 2005 ale wysyłka tylko na emila, poprosze o adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chart Napisano 26 Maj 2005 Autor Share Napisano 26 Maj 2005 Dzieki z gory!a.lisowski@comcast.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clifter Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Tu trochę lepiej widać stylistykę orła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clifter Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clifter Napisano 6 Czerwiec 2005 Share Napisano 6 Czerwiec 2005 Jeszcze jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gwarant Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Czołem!Czy ja również mogę prosić o wysłanie mi tego szablonu.Mój e-mail:qzwxas@o2.plRicardo68 i Clifter czy te hełmy są z waszych kolekcji?Clifter czy możesz zrobić zdjęcie orzełka bez siatki na hełmie?Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ricardo68 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 to jest fota mojego hełmu bez siatki, jak sobie zyczyl kolega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexxg Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Czy również mogę prosić o podesłanie szablonu?alexglogowski@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berlin Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 I ja podłączam się do prośby pozostałych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 27 Lipiec 2007 Share Napisano 27 Lipiec 2007 Bardzo Cię proszę o podesłanie takowego szablonu na: musiex@o2.pl lub pzl11@interia.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.