Skocz do zawartości

Dzisiejsze Fanty Tomiego

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Otwieram nowy wątek moich fantów z okolic.
Na początek dzisiejszy wypad na 2 godziny do lasu. Teren ostro przeszukany ,ale......

Napisano

...nie wszystko zostało znalezione. Pierwszy sygnał i takie cudo. Ładownica skórzana z magazynkiem do PPSzy (a środku oprócz magazynku były 3 zapalniki!!!)

Napisano
Noo Tomek widze, że szczęście Cie nie opuszcza:)
Ja bym jutro gdzies skoczył, ale nie moge nikogo złapać:(
pozdrawiam
Jadzia
Napisano
Wyszło - szydło z worka .... Masa pocisków zdeformowanych i łusek od wszystkiego co mogło strzelać w rękach piechura. W sumie z najciekawszych znalezisk to łódki do nabojów i fant dnia - różki koziołka. ;-)
Ogólnie rzecz ujmując lipa.

pozdrawiam - kocur !
P.s. Tomi nic konkretnego nie wyjął bo ze mną pojechał ;-)
Napisano
Aha - ten hełm i te ładownice Tomiego to ściema - sam mu je zakopałem. Niech ma chłopaczyna trochę radochy ;-)

pozdrawiam - kocur !

;-)
Napisano
HEHEHEHE a sołtys zakopał wszystkie fanty które były przeznaczone dla kocura eeeeeeeh ale za to jaka pogodę mieliśmy az się jajca nam zapociły :))))
Napisano

No Panowie!!!! Dziś to jest trafienie!!! Obok poprzedniego hełmu wyszedł następny ale tym razem M35, z resztkami we wnątrz farby i....... z niemieckim żołnierzem!!!!

Napisano
witam Tominew!

gratulacje! co do żołnierza czy miał nieśmiertelnik?może by przenieść wojaka na cmentarz żołnierzy niemieckich?
Napisano

Witam Wszystkich!!! Dziś po wejściu do lasu trafiło mi sie takie cudo. Pierwszy sygnał i takie trafienie, i co ciekawe nic więcej oprócz kupy łusek. Pozdrawiam Jadzie, Kocura i wszsykich z okolic.

Napisano

Druga fotka. Tuż po wyjęciu. Sporo sie nakopałem bo była pod korzeniami, ale było warto. Niestety trafiona lekko w mechanizm spustowy, ale mam cały od innej sztuki.

Napisano

hmm..jeszczce resztki kolby były. A na koniec wędrówki zostawiłem ją pod drzewem. Bo bardzo jej do twarzy z takim drzewkiem w tle.hehehehe Pozdrwiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie