bartekl23 Napisano 25 Luty 2003 Autor Napisano 25 Luty 2003 Witam ! ! !Znalazłem ten przedmiot w stodole u mojej cioci na działce.Wydaje mi się, że jest to część pokrywy do niemieckiej skrzyni na amunicję. Świadczy o tym napis NICHT STURZEN" co znaczy ie rzucać". Czy moje podejrzenia są słuszne?
mac Napisano 28 Luty 2003 Napisano 28 Luty 2003 To może być kawałek pokrywy od wszystkiego", począwszy od słoików na maszynie do pisania skończywszy. :)))
bartekl23 Napisano 25 Luty 2003 Autor Napisano 25 Luty 2003 Witam ! ! !Znalazłem ten przedmiot w stodole u mojej cioci na działce.Wydaje mi się, że jest to część pokrywy do niemieckiej skrzyni na amunicję. Świadczy o tym napis NICHT STURZEN" co znaczy ie rzucać". Czy moje podejrzenia są słuszne?
vonadamski Napisano 25 Luty 2003 Napisano 25 Luty 2003 Witam!!!Ale opisz jak on wyglada albo przyslij skana!Z powazaniem vonadamski
bartekl23 Napisano 25 Luty 2003 Autor Napisano 25 Luty 2003 Ok już jest. Myślałem, że się załadowało...
Pytanie
bartekl23
Znalazłem ten przedmiot w stodole u mojej cioci na działce.
Wydaje mi się, że jest to część pokrywy do niemieckiej skrzyni na amunicję. Świadczy o tym napis NICHT STURZEN" co znaczy ie rzucać". Czy moje podejrzenia są słuszne?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.