KudłatyHD Napisano 11 Czerwiec 2005 Share Napisano 11 Czerwiec 2005 JAk ktos nieznany coś znalazł to znaczy ze to jest podpierdułka hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do lasu by sie szlo Napisano 11 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 11 Czerwiec 2005 Witam, ciesze sie ze trafilem na profesjonalistow (szczegolnie milo mi ze zalatwiacie papierki)! Jednak na razie powstrzymuje sie z kontaktem i prosze o cierpliwosc. Nie to bym Wam nie ufal, ale wujaszek prosil poki co o dyskrecje, boi sie by przez - jak to mowi - moje zwariowane hobby" nie stracil pracy. Ma dobra posadke do emerytury, a bezrobocie tam straszne! Dlatego bez zgody wlasciciela celowo nie chce naglasniac tematu, a ten nie wiadomo jak zareaguje. Ale postaram sie przy piwku spokojnie porozmawiac z wlascicielem i zahaczyc delikatnie o sztolnie. Jak wyczuje przyjazne atmosfere - zaproponuje eksploracje wylacznie z udzialem Latebry. Ale dzieki za ostrzezenia! :-) Samej sztolni nic nie grozi, jest to taka dziura zabita deskami, ze nikt tam nie trafia, poza pracownikami chlodni reszta ludzi to albo emeryci albo juz dawno sie wyniesli w poszukiwaniu pracy. Sam widzialem kilka opustoszalych i zrujnowanych gospodarstw... Co sie da to zalesiaja. Prosze o zrozumienie - gdyby temat nabral tempa wbrew opinii wlasciciela - winnym w jego oczach bedzie wujaszek, a mysle ze kazdy ma swiadomosc co to znaczy stracic prace w wieku 50-ciu kilku lat... Wkrotce tam jade i mam nadzieje ze wroce z dobrymi wiadomosciami. Pozdrawiam! Do KudlategoHD - nikomu nie obiecuje ze w sztolni sa tony zlota albo ukryte archiwa, moze sie okazac ze nic nie ma... ale mysle ze o tym kazdy poszukiwac ma swiadomosc. Jedno jest pewne - w pojedynke nie chce tego robic, co najwyzej pochodze sobie dookoloa z wykrywaczem, a jesli cos tam jest - to chcialbym by ujrzalo swiatlo dzienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo100 Napisano 10 Lipiec 2005 Share Napisano 10 Lipiec 2005 Witam po przerwie. Jak tam sukcesy negocjacyjne?Czekam niecierpliwie na wieści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paaaweł Napisano 19 Lipiec 2005 Share Napisano 19 Lipiec 2005 mim zdaniem to jest wszystko na wozie paykiem na wodzie pisne takich historij juz wiele słyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do lasu by sie szlo Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 Witaj,pochodzilem po okolicy z wykrywka, sporo przeroznych fantow (od monetek po fanty militarne)z roznych okresow, ale najwiecej chyba, tych najciekawszych jest z okresu I WS. Troche tez jest z II WS, ale te niezbyt ciekawe (raczej tylko sporo lusek).Co do rozmow - mam dwie wiadomosci - dobra i zla...Zaczne od zlej - nic z tego...,dobra - nic z tego poki nie skoncza sie zniwa, a potem mozna spokojnie kratke wycinac :-))). Jak juz ruch w interesie sie zakonczy (skup i kontraktowanie w przechowalnich itp). to bedzie spokoj i cisza i nikomu nie bedziemy przeszkadzac. Nawet wlasciciel sie ucieszyl, ze sa - jak to nazwal wariaci" co chca tam zagladac, i przy okazji opowiedzial mi co on wie o sztolni - i nie powiem, ale dodalo to tylko smaczku calej tej historii, ale wrzucam to do swoich ad acta, rozpisywanie sie o tym na forum nie ma raczej wiekszego sensu, bo i tak kazdy traktuje to jak jedna z wielu opowiesci o zakopanych czolgach.Wracajac do tematu - znalazlem jeszcze w okolicy wzgorza troche ciekawych miejsc, m.in. widoczne na fotce schody do nikad", ktore sa w kilku miejscach gory. Wygladaja maze malo ciekawie, ale za to sporo ciekawych fantow przy nich wyszlo. Chce jeszcze troche do jesieni polatac po okolicy, bo to jednak spory teren.dodo100 - mam do Ciebie namiary, wiec sie odezwe juz na priva.Pozdrawiam wszystkich!Do lasu by sie szlo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 7 Sierpień 2005 Share Napisano 7 Sierpień 2005 A jakie tam wychodziły 1 wojenne cuda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dodo100 Napisano 19 Sierpień 2005 Share Napisano 19 Sierpień 2005 Witaj, czekam niecierpliwie na kontakt. Ruszmy wreszcie tą sprawę. Zapowiada się ciekawa jesień.Pozdrawiam i czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.