akagi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 zaraz, zaraz, Panowie...Zeszlismy z tematu. Ja nie widze żeby żołnierz na plakacie biegł z kanapką. Chyba, że juz ja skonsumował i biegnie w krzaki............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudzin Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Ani chybi zjadl, a musial wyjac z chlebaka, bo ma rozpiety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 17 Maj 2005 Autor Share Napisano 17 Maj 2005 W pewnym sensie nie żałuję, ze to nie jest kawalerzysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 oj, jakby to był ułan to by miał totalnie przsrane... u konia........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerjager Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Co do Constaru, wiecie jaki jest szczyt bezczelnosci? Zadzwonic do Constaru i zapytac gdzie na ich stronie www jest przycisk odswież":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Może biegnie po suchy chleb dla konia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
powers Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Ja myślę , że biegnie do sracza po zjedzeniu jajecznicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Powers, ustaliliśmy już powyżej , że sracz własnie wylatuje w powietrze - wybuch w tle...Więc biegnie, ale gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 wychodek syberyjski 2 kije:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Sracz wyleciał w powietrze. Ustalone. Według mnie zmordwany leci za potrzebą (biegunka?). Zapewnie przebiegnie z kilkadziesiąt metrów, machnie ręką i zacznie iść normalnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robGD Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Lub użyje" znalezionej ręki kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Chodziło mi o to, że jak narobi w spodnie to już nie bedzie musiał biec i zacznie iść bez pośpiechu. Widzę, po poprzednim poście że nie wszyscy zrozumieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robGD Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 Widzę,że muszę dokładniej wyjaśnić. Żołnierz jednak zdążył z biegunką, ale zapomniał papieru. Potrzeba matką wynalazków- od czego ręka kolegi. Uffff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 17 Maj 2005 Share Napisano 17 Maj 2005 A po mojemu to biedak spieszy po żołd(albo inną formę wypłaty)stąd ten pośpiech.Wiadomo jak jest nie dla każdego może starczyć.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Wiem on biegnie do Media Marktu bo ogłosili promocję:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Promocje na co?Na Mausery czy na nowego ToyToya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Promocja....na wyposażenie nowej toalety...;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 Spieszy się bo śledzie pojawiły się na Targowej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wz Napisano 18 Maj 2005 Share Napisano 18 Maj 2005 albo leci po wungiel, bo przed wojnom wungiel rzucli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 19 Maj 2005 Share Napisano 19 Maj 2005 A dyć pomietam, ale stary sie tedy uchloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 Z zaciekawieniem i rozbawieniem przeczytałem Wasze posty;to się nazywa prawdziwa wórcza krytyka".Mnie na tym plakacie brakuje natomiast tej otoczki ze znaczków,herbów,logo różnych organizatorów,sponsorów etc.,etc.,które to,tak jak w ubiegłym roku,nadadzą ostateczny artystyczny(?)kształt temu dziełu.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mongo Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Powoli, powoli, Paweł się o to zatroszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 7 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2005 Dzieki wszystkim za uwagi - oto ostateczna wersja plakatu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Fajny!!:)-----------------------------------------------------------Amen!!!:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Bardzo fajny i zdecydowanie ciekawszy od poprzedniego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.