Skocz do zawartości

Boryszyn - zlot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Koszula i krawat to etetowy strój prezesa Ochotniczej Straży Pożarnej, błyszczący hełm - zapewne paradny odpustowo/allegrowy wytwór, krzyż żelazny przypięty do jakiegoś galowej marynarki bojowej ? ...listonosza ?

Pozdrówki dla kolegi na fotce, w końcu sława też ma swoją cenę ;-) .
Napisano
Czołem Mr_Mustard ! Ależ oczywiście, że piwko smakowało - rozpocząłem nim dzień następny punktualnie o godz. 6.00 rano... :) A co do wypadków - to się zdarzają. Doprawdy nie mam do Ciebie urazy, przecież w ostatecznym rachunku nic się nie stało i obaj żyjemy. Za to liczę, że przy następnej imprezie wypijemy coś wspólnie i to w dużej ilości ! :) Pozdrawiam serdecznie !
Napisano
Pozdrowienia dla WSZYSTKICH uczestników,organizatorów i obserwatorów inscenizacji!Było super,nawet deszcz nam nie przeszkodził.Broń zfilmówki"i efekty na 102!Ja mam szczególne szczęście,w zeszłym roku ładowniczypalącej się" armaty,tym razem szturm przez pole minowe.Ale właśnie o to chodzi!OBY tak dalej!No i orginalne niemieckie pojazdy.Dziękuje!
pozdr
kruszna-z Wolsztyńskiegoodłamka"LTRH.
Napisano
karolsawiak, pokaż swój mundurek i się pochwal, może tez znajdziemy małe co nie co odpustowe, a jak nie to moze pośmiejemy się z czego innego :)

Pozdr.
Napisano
Panie Danielcio.Bądź Pan konsekwentny ,raz Pan serwujesz niby glany u żołnierza wermachtu a potem stajesz okoniem na widok białej koszuli i krawata pod ekwipunkiem bojowym. Zapraszam do mnie ,z chęcią Panu dam załozyć umundurowanie WH + wyposażenie , niestety nie mam glanół i białejk koszuli,ale moze zostałą Panu jakaś od komunii świętej ;-) to bedzie pasowała jak ulał.
Napisano
Hecer , nie znam się na mundurach , a ten mnie zaciekwaił. Dlatego pytam sie o niego. Jeżeli to Ty jestes na zdjęciu do podaj więcej szczegółów . Może być na maila. JanW
Napisano
Daniel-Danielcio -a ten jegomosć w koszuli i krawatce też brał udziałw szturmie na bunkier? To jakiś prezes fanklubu? ;-) czy kto ? uchyl rąbka tajemnicy jak jesteś mocniej oświecony i coś wiesz na temat tego klubowicza....

a moze on sam czyta te wpisy i śmieje sie? pozdrawiamy , jaja muszą być bo by za nudno było
Napisano
ludzie nie róbcie jaj (to ja jestem w koszuli i krawacie)a w szturmie nie brałem udziału bo...mieli za dużo niemców.a nigdzie nie należe w moim mieście jestem sam(jak wolny elektron)tu ludzie interesują sie tylko oliwieniem przełyku a nie jakim tam hobby.
Napisano
może niemców mieli za duzo ,ale jak stałem na widowni widziałem tylko rosjan (rok temu jakoś żwawiej niemraszki biegały i było widać o wiele wiecej ) .Mysle że jakby Hecera przyjeli zbyt wielkiego tłoku by nie było a kolega by na pewno był za to wdzięczny . Rok temu Hecer zostałbys przyjety ale organizator sięzmienił i impreza stałą sietylko dla Vipów" takze jak nie jesteś synem,córką lub kolega kogoś z organizatorów to raczej zapomnij o braniu udziału jako strona niemiecka....
Napisano
Karol- organizator nie zmienił się.
Inscenizację,jak i poprzednio organizowało LTRH.
A Ty nie płacz,że się nie załapałeś (pomimo Twoich interwencji nawet u Wójta gminy Lubrza).Nie zrobiłaś nic aby pomódz w przygotowaniu inscenizacji,chciałeć uczestniczyć,ale nic z tego nie wyszło,teraz wyszydzasz ,bo co? Urażona duma jaśniepana Karola Sławiaka???
Napisano
Hans daj sobie spokój,zawsze znajdą się narzekający,ważne że ZNÓW było OK i większości wiary się podobało!
pozdro
kruszyna
Napisano
Kruszyna,
złości mnie to,że kolo bardzo chciał uczestniczyć,nie pomógł w niczym i chce przyjechać na gotowe.A jak mu się powie NIESTETY,to wydzwania do Prezesa,mailuje do wójta i ma wielkie problemy.A teraz zamiast zastanowić się dlaczego tak się stało,psy wiesza i ma dziwne pretensje.
Zapomniał jak względem Cigacic wypowieadł sie o Fallu,który też kwękał,bo mu się nie podobało,że nie może sobie z Berlinka przyjechać i się pobawić jak by miał ochotę.Niestety u Karola punkt widzenia zależy od punktu patrzenia.
Poza tym chodzi mu o moją córkę i mojego syna,którzy brali udział w inscenizacji a ON nie.Chciałem dodać nasze zdjęcie ale musze je obrobić bo ma za dużo kb.
Pozdrawiam trzeźwo myślących.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie