Jump to content

Niezrozumienie tematu.

Recommended Posts

Posted
Witam.
Może się czepiam, ale wydaje mi się, iż nowe forum powstało po to by można było zobaczyć co każdy znajduje. Powstaje dużo wątków powiązanych z pojedyńczymi osobami, w których znajdujemy jedno zdjęcie i dialog pomiędzy znajomymi. Myślę, że trzeba rozgraniczyć forum Towarzyskie, Czat od Naszych Odkryć.
Dziękuję i pozdrawiam.
Posted
Witam-jasno jest napisane:
\"\"Nasze odkrycia\"\" ; \" Dział forum gdzie można zaprezentować ``swoje`` znaleziska, odkrycia "\"
Podkreślam `swoje`co się wiąże (tak sądzę) z odkryciami każdego odkrywcy indywidualnie .
Tak to zrozumiałem że mogę sobie to co wykopię wrzucać na forum asze odkrycia".
A jeżeli ktoś ma coś do dodania to jest tak jak mówicie owarzyskie"lub poczta :)
Także zapewne jeden post rezerwuje sobie na swoje odkrycia :) ,bo nie chce mi się robić stronki w internecie.
Czy tak?..
Posted
Tak. Zgadzam się. Mamy już swój wątek, ale, jeżeli ktoś zobaczy na fotce coś co go zainteresuje, czemu miałby się nie odezwać? Dopiero później, niechaj się odzywa na innym wątku czy na priwa. Zeby nie robić wielkiej dyskusji w naszych odkryciach.

pozdr.

M. w-Y
Posted
Racja.Na tym forum można by sobie gdybać ale lepiej byłoby przez pocztę.Tak jak piszesz aby za bardzo nienamieszać.Bo wiadomo że każdy sobie lubi zerkać szybko na fotki..
Posted
Takie kłopoty są na każdym forum. Czasami trzeba sobie pogadać. A upominanie każdej nowej osoby było by bezsensowną pracą. Chyba, że będę kasował przygłupie posty, ale wtedy podniesie się raban, że jest cenzura.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information