MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 witamwyszedł mi 2 silniczek rakietowy od panzerschrecka. tylko ze tym razem z wkładem.jest jakis sposób zeby to opróznic? bez podpalania oczywiscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 no i czy taka skorupa moze być jeszcze niebezpieczna? gdzie pocisk od pancerzownicy miał zapanik? z przodu czy z tyłu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 lezy w lesie a chetnie bym żelastwo (bezpieczne) umiescił na półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 a to tak z innej beczki - powiedzcie czy dobrze sobie zidentyfikowałem:magazynki od:MP = w srodkuwalter G 43 - o ile pamietam nazwę :)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 i odwrotnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 to co trzymasz na rece w pierwszym zdjeciu to fragment glowicy od pocisku panzershrecka a nie jego silnik. i jest to akurat czesc z ladunkiem wybuchowym, ktory jest pod storzkiem kumulacyjnym ktorego wnetrze prezentujesz na zdjeciu nr 2. odnosnie zapalnika to byl on z przodu ale i dodatkowy pobudzacz znajdowal sie akurat w tej czesci ktora trzymasz na zdjeciu i jets tak czuly ze od nacisniecia srubokretem moze wybuchnac. lepiej zeby ktos inny sie tym zaopiekowal (saperzy) na kiego ci taki zlom, przeciez nic z tego i tak nie bedzie.nie warto brac w rece czegos, o czym sie nie ma pojecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 mówisz ze pierwsze zdjęcie to przednia część pocisku. a 1 zdjecie prezentuje to samo co to. w innym watku dowiedziałem sie ze jest to silnik. a na silnik wyglada, ma nawet resztki statecznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 No wlasnie Frozzer gdzie Ty na pierwszym zdjeciu widzisz glowice??? Mialem Ci to mowic, ale komunikator mi padl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 masz racje, dopiero teraz zauwazylem, zdjecia niestety sa tak kiepskie, ze myslalem ze na 1, 2, i na 3 zdjeciu jest ten sam przedmiot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 10 Maj 2005 Autor Share Napisano 10 Maj 2005 niestety wszystkie moje zdjecia musze robic telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barteks Napisano 11 Maj 2005 Share Napisano 11 Maj 2005 Magazynki powinny być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.