leserek Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 troche lepsza jakosc, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 archeo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 28 Lipiec 2005 Share Napisano 28 Lipiec 2005 :-) teraz się dopatrzyłem, z daleka" wyglądały mi na 2 srebrne i miedzianą monetkę. Tych prusaków" to z Generalem trochę już nawyciągaliśmy. pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Wczoraj w Breslau... Okolicznościówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 rewers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Mogła by być cała...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 ołowiany Prusak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 ukopało się też skrzynkę butelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2005 fot.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 3 Wrzesień 2005 Share Napisano 3 Wrzesień 2005 Butelek to już nie miałem jak nieśc hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 kudlaty, przerzuc sie na puszki :)) u nas w sklepie to sa nawet z 1478 i sa nawet jeszcze bardzo STRONG :))ja oblegalem nyse i mam fajowe monetki ale nic na nich nie widac haha. no nie jedna jest fajna ale nadlamana. ale moja panna sie przelamala i chwycila za wykrywke, nawet guzik z orzelkiem trafila i fajowy naboj.mam miejcowke na 3 mausery w smarze, ciekawe czy jeszcze tam sa :)pozdro tomekps. general czy ty jestes na mnie o cos zly?? takie odnosze wrazenie- napisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 4 Wrzesień 2005 Share Napisano 4 Wrzesień 2005 generał na wszyystkich jest zły bo to alkocholik hehehehdalczego Cie nie było na ognisku prosze do raportu!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 przykro mi, ale nie poczulem sie zaproszony, zmuszony pic z mloda w samotnosci :((((poza tym zakopywalem w prudniku za jakims cymbalem dolki.mloda chodzila z wykrywka i miala lepszy wynik ode mnie.nie mam jak wrzucic fotek :(a moje lotnisko polowe orali i siali:((ide zapic sie na smierc...i w dodatku wkrotce kampania wrzesniowa ojojoj!!!pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Kudłaty jak tam porcelanki:))) weż mi odłóż podwójne z wrocka. Pzdr. Krzychu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Leserek.Po ciebie czeba szczególne zaproszenie wysyłać ????Następnym razem wyślę po ciebie bryczkę we dwa konie zaprzęgnietą......Może wtedy zdecydujesz się nas zaszczycić........!!!!!???? Pozdro. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Oczywiście trzeba......SooooooRRRRRYYYYY...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Wystapiła ciasność w tym temacie....Otwieram nowy - Ludzie z Wrocka i Brzegu - nasze odkrycia i znaleziska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 miro- nie trza, ale mam zasade ze nie wpycham sie na chama, poza tym moze akurat to zjazd dla kumpli z wykopow, a ja znam tylko generala i tego z ....co sie wiecznie spoznia :)(ale nie po piwo haha).ale skoro tak to chetnie sie kiedys przylacze.moze bedzie okazja cos wykrzesac u mnie... zalezy to jednak od egzam.(kur.. go mac)pozdrowieniaps z ta bryczka to nieglupi pomysl, ale wolalbym cos bardziej zmilitaryzowanego. z racji zawodu moze byc sanitarka:))Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:26 07-09-2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.