Wraith Napisano 28 Lipiec 2005 Napisano 28 Lipiec 2005 :-) teraz się dopatrzyłem, z daleka" wyglądały mi na 2 srebrne i miedzianą monetkę. Tych prusaków" to z Generalem trochę już nawyciągaliśmy. pozdro:)
miro5671 Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Napisano 3 Wrzesień 2005 Wczoraj w Breslau... Okolicznościówka.
KudłatyHD Napisano 3 Wrzesień 2005 Napisano 3 Wrzesień 2005 Butelek to już nie miałem jak nieśc hehehe
leserek Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 kudlaty, przerzuc sie na puszki :)) u nas w sklepie to sa nawet z 1478 i sa nawet jeszcze bardzo STRONG :))ja oblegalem nyse i mam fajowe monetki ale nic na nich nie widac haha. no nie jedna jest fajna ale nadlamana. ale moja panna sie przelamala i chwycila za wykrywke, nawet guzik z orzelkiem trafila i fajowy naboj.mam miejcowke na 3 mausery w smarze, ciekawe czy jeszcze tam sa :)pozdro tomekps. general czy ty jestes na mnie o cos zly?? takie odnosze wrazenie- napisz na priv.
KudłatyHD Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 generał na wszyystkich jest zły bo to alkocholik hehehehdalczego Cie nie było na ognisku prosze do raportu!!!!
leserek Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 przykro mi, ale nie poczulem sie zaproszony, zmuszony pic z mloda w samotnosci :((((poza tym zakopywalem w prudniku za jakims cymbalem dolki.mloda chodzila z wykrywka i miala lepszy wynik ode mnie.nie mam jak wrzucic fotek :(a moje lotnisko polowe orali i siali:((ide zapic sie na smierc...i w dodatku wkrotce kampania wrzesniowa ojojoj!!!pozdro
k-szela Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 Kudłaty jak tam porcelanki:))) weż mi odłóż podwójne z wrocka. Pzdr. Krzychu.
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 Leserek.Po ciebie czeba szczególne zaproszenie wysyłać ????Następnym razem wyślę po ciebie bryczkę we dwa konie zaprzęgnietą......Może wtedy zdecydujesz się nas zaszczycić........!!!!!???? Pozdro. Miro.
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 Oczywiście trzeba......SooooooRRRRRYYYYY......
miro5671 Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Napisano 6 Wrzesień 2005 Wystapiła ciasność w tym temacie....Otwieram nowy - Ludzie z Wrocka i Brzegu - nasze odkrycia i znaleziska...
leserek Napisano 6 Wrzesień 2005 Napisano 6 Wrzesień 2005 miro- nie trza, ale mam zasade ze nie wpycham sie na chama, poza tym moze akurat to zjazd dla kumpli z wykopow, a ja znam tylko generala i tego z ....co sie wiecznie spoznia :)(ale nie po piwo haha).ale skoro tak to chetnie sie kiedys przylacze.moze bedzie okazja cos wykrzesac u mnie... zalezy to jednak od egzam.(kur.. go mac)pozdrowieniaps z ta bryczka to nieglupi pomysl, ale wolalbym cos bardziej zmilitaryzowanego. z racji zawodu moze byc sanitarka:))Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:26 07-09-2005
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.