Skocz do zawartości

LUDZIE Z BRZEGU I OKOLIC - nasze fanty...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
:-) teraz się dopatrzyłem, z daleka" wyglądały mi na 2 srebrne i miedzianą monetkę. Tych prusaków" to z Generalem trochę już nawyciągaliśmy. pozdro:)
  • 1 month later...
Napisano
kudlaty, przerzuc sie na puszki :)) u nas w sklepie to sa nawet z 1478 i sa nawet jeszcze bardzo STRONG :))
ja oblegalem nyse i mam fajowe monetki ale nic na nich nie widac haha. no nie jedna jest fajna ale nadlamana. ale moja panna sie przelamala i chwycila za wykrywke, nawet guzik z orzelkiem trafila i fajowy naboj.
mam miejcowke na 3 mausery w smarze, ciekawe czy jeszcze tam sa :)
pozdro tomek
ps. general czy ty jestes na mnie o cos zly?? takie odnosze wrazenie- napisz na priv.
Napisano
przykro mi, ale nie poczulem sie zaproszony, zmuszony pic z mloda w samotnosci :((((
poza tym zakopywalem w prudniku za jakims cymbalem dolki.
mloda chodzila z wykrywka i miala lepszy wynik ode mnie.
nie mam jak wrzucic fotek :(
a moje lotnisko polowe orali i siali:((
ide zapic sie na smierc...i w dodatku wkrotce kampania wrzesniowa ojojoj!!!
pozdro
Napisano
Leserek.Po ciebie czeba szczególne zaproszenie wysyłać ????Następnym razem wyślę po ciebie bryczkę we dwa konie zaprzęgnietą......Może wtedy zdecydujesz się nas zaszczycić........!!!!!???? Pozdro. Miro.
Napisano
miro- nie trza, ale mam zasade ze nie wpycham sie na chama, poza tym moze akurat to zjazd dla kumpli z wykopow, a ja znam tylko generala i tego z ....co sie wiecznie spoznia :)(ale nie po piwo haha).
ale skoro tak to chetnie sie kiedys przylacze.
moze bedzie okazja cos wykrzesac u mnie... zalezy to jednak od egzam.(kur.. go mac)
pozdrowienia
ps z ta bryczka to nieglupi pomysl, ale wolalbym cos bardziej zmilitaryzowanego. z racji zawodu moze byc sanitarka:))

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 10:26 07-09-2005

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie