KudłatyHD Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Chodzi ci o Agate hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 witam fanty z ostatniego wypadu w górki. Foto 1 emblemat chyba z czapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 foto 2 klamerki ozdobne chyba z paskow od szabli lub kordzikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 foto 3haki do podtrzymywania pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 foto 4 guziorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 kurde zapomniałem o fociefoto 4 guziorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 fota 5 chyba żeton wykonane z ołowiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 zapomniałem mam jeszcze fotki kilku rzeczy, jakie wyciągnąłem w niedziele u siebie przy domu, ale te umieszczę w innym temaciehttp://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=182904#183096 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leserek Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 hej , zamiesc fotke auta i twoja mine tuz po ......!pozbierales sie juz ?? pod koniec mies moze bedzie po sesji to razem skoczymy gdziespozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 A do kogo piszesz jesli mozna wiedziec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Mam nadziej że to nie chodzi o mnie i moje przebite opony i tłumik co mi na dniach odleciał:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Co z tym autem...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Miro był dzisiaj u rodziny i oto co wytargał ze starej szafy,na starym strychy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 5 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Stan idealny - radziecka 1940... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Widzę że wszyscy z ekipy Bg albo narwali fantów i się nie pucują albo tak jak ja mają lenia i się nikomu nic niechce.Miro wstaw jakiegoś jakiegoś pomysła.pozdrawiam AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 No to zróbmy jakieś zajebiste ognicho i najebmy się jak świnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Skoro potrafiliśmy zrobić ognicho na siarczystym mrozie,to co nam stoi na przeszkodzie zrobić teraz...??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 I upierdolić kiełbase na kiju albo kociołek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Dawajcie propozycje i terminy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Kiełbachę to byle kopidoł potrafi upierdolić ale kociołek to tylko miro jak upierdoli to upiierdoli. A ognisko to jaknajbardziej tylko termin i miejsce. Miro robimy otwartą imprezkę czy tulko koidoły z Brzega + goście zaproszeni.pozdrawiam AKjak tylko określą się kopoidoły z brzega stawiam nowy post i zaczynamy temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Zapewniamy atrakcje:-jazda po pijaku traktorem,-ganianie bezpańskich psów,-a dla osoby która trafi fant dnia (oczywiście ognisko należy zabrać wykrywkę) przewidziana jest nagroda.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 8 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Ja myślę,że w naszym gronie.A jeśli ktoś będzie chciał się przyłączyć,to niech podjeżdża...I oczywiście Kudłaty hehehe.On już prawie jak z Brzegu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 8 Czerwiec 2005 Share Napisano 8 Czerwiec 2005 Heheh Miło mi, że o mnie nie zapomniałeś:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CooperM Napisano 17 Czerwiec 2005 Share Napisano 17 Czerwiec 2005 Antek ja niedaleko mieszkam ognicha i traktorem dysponuje nie ma problemu A pług mam doczepić? Głębiej mogą być ciekawsze fanty. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 21 Czerwiec 2005 Share Napisano 21 Czerwiec 2005 witam widzę, że temat podupada skoro zamiast pokazywać znalezione fanty rozpisujecie się na temat ogniska. To nie to FORUM nawet moderator zapie...ył sprawę.Oto fotki fantów z ostatniego wypadu z WRAITHEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.