Skocz do zawartości

LUDZIE Z BRZEGU I OKOLIC - nasze fanty...

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 194
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
zapomniałem mam jeszcze fotki kilku rzeczy, jakie wyciągnąłem w niedziele u siebie przy domu, ale te umieszczę w innym temacie
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=182904#183096
Napisano
hej , zamiesc fotke auta i twoja mine tuz po ......!
pozbierales sie juz ?? pod koniec mies moze bedzie po sesji to razem skoczymy gdzies
pozdro
Napisano
Widzę że wszyscy z ekipy Bg albo narwali fantów i się nie pucują albo tak jak ja mają lenia i się nikomu nic niechce.
Miro wstaw jakiegoś jakiegoś pomysła.
pozdrawiam
AK
Napisano
Kiełbachę to byle kopidoł potrafi upierdolić ale kociołek to tylko miro jak upierdoli to upiierdoli. A ognisko to jaknajbardziej tylko termin i miejsce. Miro robimy otwartą imprezkę czy tulko koidoły z Brzega + goście zaproszeni.
pozdrawiam
AK
jak tylko określą się kopoidoły z brzega stawiam nowy post i zaczynamy temat
Napisano
Zapewniamy atrakcje:
-jazda po pijaku traktorem,
-ganianie bezpańskich psów,
-a dla osoby która trafi fant dnia (oczywiście ognisko należy zabrać wykrywkę) przewidziana jest nagroda.
pozdrawiam
AK
Napisano
Ja myślę,że w naszym gronie.A jeśli ktoś będzie chciał się przyłączyć,to niech podjeżdża...I oczywiście Kudłaty hehehe.On już prawie jak z Brzegu.
  • 2 weeks later...
Napisano
Antek ja niedaleko mieszkam ognicha i traktorem dysponuje nie ma problemu A pług mam doczepić? Głębiej mogą być ciekawsze fanty. :)
Napisano

witam
widzę, że temat podupada skoro zamiast pokazywać znalezione fanty rozpisujecie się na temat ogniska. To nie to FORUM nawet moderator zapie...ył sprawę.

Oto fotki fantów z ostatniego wypadu z WRAITHEM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie