MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 no mam swój 2 nieśmiertelnik. jest złamany w 2 czesci ale nadal uroczy :)Schtz.Ers.Kp.2/10w dolnym rogu jeszcze 0 (na jednej w lewyn na drógiej połówce w prawym rogu)Ers - zastepcza wel zapasowa?Kp - kompaniano ale do reszty to potrzebuje pomocy :))
bjar_1 Napisano 11 Maj 2005 Napisano 11 Maj 2005 Maciek - gdzie trafiony? Na Ruskim Brodzie?pzdrbjar_1
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 no mam swój 2 nieśmiertelnik. jest złamany w 2 czesci ale nadal uroczy :)Schtz.Ers.Kp.2/10w dolnym rogu jeszcze 0 (na jednej w lewyn na drógiej połówce w prawym rogu)Ers - zastepcza wel zapasowa?Kp - kompaniano ale do reszty to potrzebuje pomocy :))
maxikasek Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 2 kompania 10 (batalion/ okręg)- i bardziej Ochrony niż Stzrelców.
bjar_1 Napisano 12 Maj 2005 Napisano 12 Maj 2005 Nom ,ja już Ruski Bród oduściłem (na razie przynajmniej) mam lepsze miejscówki i do tego starsze - I wojna ,pola...pzdrbjar_1
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 no mi tez na ochrone pasuje bardziej. trafiony w miejscu potyczki ruskich z niemcami. dziwne bo kupie łusek a bardzo mało innych rzeczy. łaze tam juz z 15 dzień i ani jednej giwery , ni granata , ni chełmu a 2 niesmiertelniki.
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 pewnosci nie mam zadnej. teren był pod ostrzałem altyleryjskim (doły, odłamki, częsci zapalników z pocisków, no i 3 całe niewybuchy). moze komus reke urwało. takie gdybanie
Pantherg Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 bo wieksze rzeczy pozbierali i wrzucili do jedneggo dolka... jak znajdziesz to farciarz jestes...
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 hehe ten jeden dołek juz mi sie sni po nocach hahaha
HU13ERT Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 no a to " to grupa krwi :) chyba już wszystko...Gratuluje...ja jak znalazłem swój pierwszy też się cieszyłem jak dzieciak...
MaciekC Napisano 11 Maj 2005 Autor Napisano 11 Maj 2005 bjar_1 nie na Ruskim Brodziebyłem tam w sobote na zachód od wsi. strasznie przeryte, doły na dołach. walajace sie kawałki żelastwa, kółka jakies , puszka głowicy panzerfausta, pognieciona puszka na maske pgaz, przezarta na maxa amunicja i wiele innych przerdzewiałych rzeczy.
MaciekC Napisano 9 Maj 2005 Autor Napisano 9 Maj 2005 jakies 20 m od niego pod resztkami maski pgaz wyszła z głebokosci 10 cm kość przedramienia (połowa kosci). nie kopałem głebiej. Ale to 2 niesmiertelnik który lezy kilkadziesiat metrów od kosci. Jak by lezał z nimi to by była identyfikacja. A tak to lipa.
Pytanie
MaciekC
Schtz.Ers.Kp.2/10
w dolnym rogu jeszcze 0 (na jednej w lewyn na drógiej połówce w prawym rogu)
Ers - zastepcza wel zapasowa?
Kp - kompania
no ale do reszty to potrzebuje pomocy :))
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.