miro5671 Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 Myślę,iż powiedzieliśmy sobie już wiele...Jako jeden ze starszych forumowiczów pierwszy wyciągam rękę i proponuje ugodę...Jeśli przystajesz,to proszę o potwierdzenie. Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Bardzo szanuję i doceniam takie gesty, pozytywnie mnie zaskoczyłeś, także jasne - uznajmy naszą przedwczorajszą konwersację za niebyłą :)Happy end! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 trzymamy kciuki że to coś trwalszego niż pojednanie kibiców Cracovi i Wisły lub Polonii i Legii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Miro zrobiłeś i na mnie wrażenie. Po tych wszystkich wulgaryzmach miałem już o Tobie złe zdanie a tu taka niespodzianka. Zelig, którego szanuję, jest dość specyficzny i trzeba się z tym pogodzic.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 9 Maj 2005 Autor Share Napisano 9 Maj 2005 Pogodziłem się z tym faktem.Jestem zadowolony z ugody a nerwy wyładowałem w pracy.Teraz jest mi lepiej.Pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 ....nie znam was ale tak trzymać....pełna inteligencja....heh wraca wiara w ludzi (POLAKÓW)....pzd bastus0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Zelig !I o takie własnie braterstwo wśród ODKRYWCÓW mi chodziło....pozdrawiamubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 9 Maj 2005 Share Napisano 9 Maj 2005 Przynajmniej urządziliśmy sobie dzień zwycięstwa we własnym stylu! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Maj 2005 Share Napisano 10 Maj 2005 Hehe, Jakoś przeoczyłem ten temat.Teraz to jest braterstwo pełną gębą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.